Любовний гороскоп на сьогодні: Близнюки – тримайте себе в руках, Стрільці – вам сильно пощастить

Читати російською
Автор

Романтичний гороскоп на сьогодні рекомендує виявити увагу до своєї половинки

Зірки підкажуть, що чекає на вас і вашу любов у найближчому майбутньому. Телеграф публікує любовний гороскоп на сьогодні, 23 лютого, для всіх знаків Зодіаку. Що вам принесе ця п’ятниця, дізнайтесь з астрологічного прогнозу.

Любовний гороскоп на сьогодні — 23 лютого

  • Овен (21 березня — 20 квітня). Якщо вам здається, що щось у ваших стосунках іде не так, це привід замислитись. Сьогодні вам варто проаналізувати ситуацію та розкласти все по поличках – можливо, причина у вашому сприйнятті.
  • Телець (21 квітня — 21 травня). Зробіть коханій людині приємний сюрприз. Сьогодні чудовий день, щоб зміцнити ваш союз, а якщо останнім часом ви відчували непорозуміння, то відновити близькість.
  • Близнюки (22 травня — 21 червня). Будьте обережні у висловлюваннях – пам’ятайте про почуття своєї коханої людини. Сьогодні ви можете поранити свого партнера своїми словами сильніше, ніж вам може здатися.
  • Рак (22 червня — 22 липня). Романтична вечеря, улюблена кінокартина чи прогулянка на свіжому повітрі – все, що ви любите робити разом, завтра зблизить вас ще більше. Вдалий день виявити більше ніжності та турботи, ваш партнер це оцінить.
  • Лев (23 липня — 21 серпня). Ваші стосунки можуть опинитися під загрозою через можливе непорозуміння. Важливо бути терплячими та відкритими для спілкування, щоб вирішити всі конфлікти з найменшими втратами.
  • Діва (24 серпня — 22 вересня). Сьогодні зірки будуть особливо прихильні до вашого союзу. На вас може чекати приємний сюрприз, але навіть якщо ні — це не привід засмучуватися. Вас люблять і це головне!
  • Терези (23 вересня — 22 жовтня). Побережіть нерви — і свої, і своєї коханої людини. Ваш союз стане тільки міцнішим, якщо ви навчитеся не надавати великого значення другорядним речам.
  • Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада). Вплив планет на ваші стосунки завтра буде неоднозначним. Не варто провокувати конфлікт, він може спричинити затяжну сварку. Краще приготувати партнеру романтичний сюрприз та порадіти, що ви є одне в одного.
  • Стрілець (22 листопада — 21 грудня). Завтра буде чудовий день, щоб провести час разом — особливо якщо давно не приділяли один одному достатньо уваги. Настав час підкинути свіжих дров у вогонь вашого кохання!
  • Козеріг (22 грудня — 20 січня). Настав час задуматися, наскільки цінні для вас ці стосунки. Завтра буде вдалий день подумати про ваші цілі й те, чи збігаються вони з позицією вашого партнера.
  • Водолій (21 січня — 19 лютого). Підійдіть до ситуації виважено та мудро. Ваш спокій та впевненість зіграють вам на руку – партнер зможе оцінити вашу відвертість та почути вас.
  • Риби (20 лютого — 20 березня). Пам’ятайте, що у стосунках вас двоє. Прислухайтеся до думки своєї половинки та проведіть сьогодні вечір у спокійній домашній обстановці чи колі близьких друзів — знайдений компроміс зміцнить ваш союз.

Раніше "Телеграф" розповідав, як не втратити гроші. Фінансовий гороскоп на сьогодні підкаже, чого уникати.