Гороскоп на 23 лютого: Стрільцям треба відпочити, а Водоліям - віддатися роботі

Читати російською
Автор

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку не втрачати можливостей і впевнено діяти

"Телеграф" представляє ваш гороскоп на сьогодні, 23 лютого, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про нові цікаві події, які на вас чекають, а також дізнайтеся, до чого варто приготуватися у п’ятницю, 23 лютого.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Сьогодні вам доведеться гарно попрацювати. Однак це не стане проблемою, а навпаки — додасть натхнення. Завдяки йому ви зможете впевнено завершити всі дедлайни. Увечері варто відпочити і зустрітися з друзями. Незабаром вам пощастить.

Телець (21 квітня — 21 травня)

В цей день не варто сперечатися та сваритися — це може нашкодити вам у майбутньому. Не реагуйте на провокації ні від рідних, ні від чужих людей. Краще проведіть цей день на самоті — вам є над чим замислитись.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Сьогодні у вас буде гарний день, сповнений емоцій. На жаль, не всі будуть позитивними. Є ризик, що ви зазнаєте грошових втрат. Однак не варто перейматися — найближчим часом все повернеться у більшому розмірі.

Рак (22 червня — 22 липня)

В цей день не варто сильно напружуватись. Це стосується і роботи, і спорту. Краще відкласти похід до спортивної зали. Ви можете втомитися і не вирішити робочі питання, які будуть важливими для вашої кар’єри.

Лев (23 липня — 23 серпня)

В цей день вашої уваги потребуватимуть ваші батьки. Зустріньтеся з ними чи покличте в гості — сьогодні сприятливий для цього день. Нічні світила пророкують, що ви зможете вперше за довгий час знайти спільну мову і порозумітися.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Краще не сидіти цілий день вдома. Прогуляйтеся парком чи відвідайте красиве місце. Також задумайтеся в цей день над саморозвитком. Можливо, ви зможете дати собі відповідь на запитання, яке давно не давало вам спокою.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Оскільки Терези не вміють брехати, в цей день їм це теж не вдасться, хоча буде багато спокус. Багато хто буде намагатися вас спровокувати та вивести на чисту воду. Однак оскільки вам немає що приховувати, спроби будуть марними.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

В цей день ви відкриєте для себе нові горизонти. Можливо, ви познайомитеся з цікавою людиною чи почнете займатися новою справою, що може стати хобі у майбутньому. Скорпіони можуть впевнено чекати на позитивні повороти долі.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

В цей день вам посміхнеться удача. І у коханні, і на роботі на вас чекають приємні сюрпризи. Приділіть час рідним та наважтеся на відверту розмову з ними. Є шанс, що вони вас підтримають та зрозуміють. Головне — дати собі можливість відпочити після важкого дня.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Сьогодні на вас можуть чекати турботи. Однак вони будуть приємними. Тому не варто перейматися і закриватися у собі. Краще морально підготуватися до викликів — і тоді ви точно зможете їх подолати.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

На роботі на вас чекають успіхи. Однак тільки в тому випадку, якщо ви повністю віддастеся професійній діяльності в цей день. Зануртеся у роботу і виконуйте всі завдання, які даватимуть. Так ви досягнете успіху. На вас чекає сприятливий період.

Риби (20 лютого — 20 березня)

На вас чекає багато побутових справ. Не загубіться в цій рутині і не віддайтеся їй на цілий день. Дозвольте собі відпочити та розслабитися ввечері у компанії близьких.