Перша повня у лютому 2024: яким знакам Зодіаку поталанить у кар’єрі та бізнесі

Читать на русском
Автор
2962
Повня відбудеться 24 лютого
Повня відбудеться 24 лютого. Фото pexels.com

Повню у лютому ще називають Сніжним Місяцем

Перша повня у 2024 році відбулася 25 січня, тоді головний супутник Землі був у знаку Лева. У лютому повний місяць, якого називають Сніжним Місяцем, перебуватиме в знаку Діви та відбудеться 24 лютого.

"Телеграф" повідомляє, що назву Сніжний Місяць вигадали індійські племена Північної Америки, бо лютий — це місяць безперервних снігопадів на континенті. Також повня має іншу назву — Голодний Місяць, бо через суворі погодні умови у давні часи було важко полювати та шукати здобич.

Точний час і особливості повні

Повня
Повня настане 24 лютого о 14:30 за київським часом

Цього місяця повня настане 24 лютого о 14:30 за київським часом. У момент повні Місяць перебуватиме особливо далеко від Землі (відстань становитиме 405 917 км).

Цього разу повний місяць буде дещо меншого розміру, ніж звичайна повня і на 14% меншим, ніж супермісяць. Повний мікромісяць не такий яскравий, як повний супермісяць. Цей нюанс важко помітити неозброєним оком, тому якщо небо буде чистим, ми побачимо супутник таким, як завжди.

Яким знакам Зодіаку поталанить

Знаки Зодіаку
На фортуну можут сподіватися земні знаки Зодіаку

У момент повні Місяць перебуватиме в знаку Діви. За прогнозами астрологів, це сприятливий час для земних Знаків Зодіаку – Дів, Тельців і Козерогів.

Діва

Для Дів це дуже продуктивний період. Варто знову повірити в свої сили та зробити рішучі кроки у напрямку досягнення своїх цілей. Зосередившись на собі, ви зможете подолати перешкоди. Подумавши про те, чого навчило вас минуле, зверніть увагу на те, де ви хочете опинитися в майбутньому, шукайте у житті баланс.

Телець та Козеріг

Тельці та Козероги матимуть нові можливості для розвитку кар'єри та бізнесу. Це дуже сприятливий час для здійснення творчих проєктів, спілкування з високопоставленими людьми, вирішення майнових та фінансових питань. Обставини останнього тижня лютого добре позначаться на вашій репутації. Ви будете задоволені собою та своєю роботою, відчуєте новий приплив життєвої енергії. Колеги та партнери будуть підтримкою для вас – сміливо заявляйте про себе та демонструйте свої таланти.

Раніше "Телеграф" писав, які космічні явища відбудуться у 2024. Найбільш очікувана подія — сонячне затемнення 8 квітня.