Любовний гороскоп на тиждень 19-25 лютого: на цих трьох знаків Зодіаку чекають романтичні пригоди

Читати російською
Автор

Кому зі знаків Зодіаку пощастить у коханні

Почався новий тиждень, і для деяких знаків Зодіаку період із 19 по 25 лютого стане особливо успішним у сфері особистого життя. "Телеграф" уже розповідав, які знаки Зодіаку можуть озолотитись цього тижня, а сьогодні ділиться, кому пощастить у любовних справах.

Як виявилося, у списку щасливчиків три знаки Зодіаку — це Тельці, Раки та Скорпіони, пише orakul.com. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Телець

Цього тижня на Тельців чекає багато цікавих знайомств та незабутніх зустрічей. Є великі шанси зустріти людину, яка стане вашою долею. Тому якщо ви ще не в парі, будьте особливо уважні до нових знайомих. Якщо ви у стосунках, чекайте на приємні сюрпризи від другої половинки.

Рак

Новий тиждень для Раків розпочнеться з романтичного побачення, яке може стати початком тривалих міцних стосунків. Не бійтеся відкриватися і віддаватися почуттям, ваші нові стосунки можуть стати дуже успішними і щасливими.

Скорпіон

Для Скорпіонів цей тиждень почнеться з бурхливих романтичних пригод, вам вдасться втілити в життя найпалкіші фантазії та любовні помисли. Довіртеся своєму партнеру і віддайтеся почуттям, вам це зараз дуже потрібне.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку абсолютні марнотрати і ніколи не заощаджують на собі. А ви є у цьому списку?