Американо чи еспресо? Цікавий тест з улюбленою кавою розповість, яка ви людина

Читать на русском
Автор
7663
Яку каву ви більше любите?
Яку каву ви більше любите?. Фото Freepik

Захоплюючий тест для кавоманів

Багато про характер і темперамент людини можуть розповісти її вподобання. Наприклад, у їжі, напоях чи каві. А яку каву ви більше любите — еспресо чи американо? "Телеграф" вже розповідав про незвичайний тест – що ви любите більше: чай чи каву, а сьогодні ділиться новим тестом – американо чи еспресо?

Просто подивіться на картинку і оберіть, що ви любите більше — американо чи еспресо

тест по картинці

Результати тесту

Американо

Якщо ви любитель ароматної кави-американо, значить ви творча і глибокодумна людина. Ви комунікабельні, товариські та дипломатичні, ви вмієте налагоджувати корисні зв’язки та вміло ними користуєтеся. Ви толерантна і терпима людина, яка зайве не скаже своєї думки. Ви легко зближуєтесь з людьми завдяки своїй чарівності, дотепності та харизмі. При цьому ви мрійник і романтик, який іноді витає у хмарах.

Еспресо

Якщо ви віддаєте перевагу міцному еспресо, значить ви конкретна і раціональна людина, яка вміє контролювати своє життя і точно знає, чого хоче від життя. Ви звикли тримати все під контролем, дивитися в саму суть проблем і не боїтеся брати на себе відповідальність. Іноді ваша серйозність навіть буває надмірною. Вас складно вивести з рівноваги і вами неможливо маніпулювати. При цьому ви добродушна і самоіронічна людина, з якою завжди є про що поговорити.

Раніше "Телеграф" розповідав про простий тест по картинці для весняного настрою. Що про вас розповість улюблена квітка?