Близькі викочуватимуться з-за столу після цього салату: ситна страва за копійки

Читать на русском
Автор
12247
Виходить дуже смачно та бюджетно
Виходить дуже смачно та бюджетно. Фото glavred.info

Відмінно і до свята, і до сімейних посиденьок

Ми готуємо різноманітні салати й до святкового столу, і до сімейного обіду. Овочеві або м’ясні, з рибою або печінкою — їх неймовірна безліч рецептів.

Для того, щоб приготувати ситний і фантастично смачний салат, не обов’язково купувати в магазині дорогі продукти. Страву за рецептом "Главреда" ви приготуєте з того, що є у холодильнику, проте результат вас дуже здивує. Ніхто не встане з-за столу, поки в тарілці буде хоч шматочок.

Як приготувати салат з печінкою, морквою та горошком

Інгредієнти:

  • печінка — 500 г;
  • цибуля середня — 2 шт.;
  • морква середня — 2 шт.;
  • горошок консервований — 1 банка;
  • вершкове масло — 60 г;
  • солоні огірки;
  • майонез, сіль, перець — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Курячу печінку миємо, відправляємо в каструлю, заливаємо водою, солимо і варимо до готовності — у вас на це піде близько 20 хвилин. Даємо охолонути, нарізаємо соломкою і відправляємо в салатник.
  2. Цибуля та морква чистимо. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на тертці та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією до готовності, даємо охолонути та відправляємо до печінки в салатник.
  3. Солоні огірки нарізаємо маленькими кубиками. З консервованого горошку зливаємо рідину, відправляємо все до салатника.
  4. Все солимо, перчимо, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

Подаємо салат з улюбленим гарніром і насолоджуємося. Смачного!