Близькі викочуватимуться з-за столу після цього салату: ситна страва за копійки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 12258
![Виходить дуже смачно та бюджетно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/a9/5d67a514-f7e55fc53e2e4a16d656fdb36cf6da9b.png?v=4329_1)
Відмінно і до свята, і до сімейних посиденьок
Ми готуємо різноманітні салати й до святкового столу, і до сімейного обіду. Овочеві або м’ясні, з рибою або печінкою — їх неймовірна безліч рецептів.
Для того, щоб приготувати ситний і фантастично смачний салат, не обов’язково купувати в магазині дорогі продукти. Страву за рецептом "Главреда" ви приготуєте з того, що є у холодильнику, проте результат вас дуже здивує. Ніхто не встане з-за столу, поки в тарілці буде хоч шматочок.
Як приготувати салат з печінкою, морквою та горошком
Інгредієнти:
- печінка — 500 г;
- цибуля середня — 2 шт.;
- морква середня — 2 шт.;
- горошок консервований — 1 банка;
- вершкове масло — 60 г;
- солоні огірки;
- майонез, сіль, перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Курячу печінку миємо, відправляємо в каструлю, заливаємо водою, солимо і варимо до готовності — у вас на це піде близько 20 хвилин. Даємо охолонути, нарізаємо соломкою і відправляємо в салатник.
- Цибуля та морква чистимо. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на тертці та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією до готовності, даємо охолонути та відправляємо до печінки в салатник.
- Солоні огірки нарізаємо маленькими кубиками. З консервованого горошку зливаємо рідину, відправляємо все до салатника.
- Все солимо, перчимо, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Подаємо салат з улюбленим гарніром і насолоджуємося. Смачного!