З Днем єднання України 2024: патріотичні листівки та картинки для привітання близьких

Читать на русском
Автор
1456
Сьогодні відзначається День єднання 2024
Сьогодні відзначається День єднання 2024. Фото Колаж/freepik

Привітайте близьких та друзів з Днем єднання 2024

У п’ятницю, 16 лютого, в Україні відзначається державне свято – День єднання. Це нове та молоде свято для українців, яке було започатковане у лютому 2022 року, буквально за тиждень до повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Багато українців пам’ятають, як взимку на початку 2022 року західні розвідки попереджали Україну про повномасштабний напад Росії на Україну. Ніхто не хотів вірити, хоч ці повідомлення викликали тривогу у багатьох громадян. Тоді, щоб підняти дух українців, президент Володимир Зеленський звернувся до народу та заявив, що встановлює 16 лютого Днем єднання.

"Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання", – сказав президент.

Так з’явилося нове свято – День єднання, який відзначається 16 лютого. Після 24 лютого, коли Росія таки вторглася в Україну, почавши бомбардувати українські міста по всій країні, це свято набуло нових смислів. Пам’ятайте, що наша головна сила — в єднанні.

"Телеграф" підготував яскраві патріотичні листівки та картинки, щоб ви могли відправити близьким, друзям, колегам, у соцмережах та месенджерах, та нагадати про важливість єднання українців.

День єднання, День единства, листівки, листівки
День єднання, День единства, картинки
День єднання, День единства, листівки
День єднання, листівки, листівки, картинки
День єднання, День единства, листівки, картинки
День єднання, День единства, листівки, листівки
День єднання, День единства, листівки, листівки, картинки
День єднання, листівки, листівки, картинки

Раніше "Телеграф" розповідав, що 16 лютого в Україні також відзначають День військового журналіста. Крім того, цього дня свої іменини відзначають Миколи.