День військового журналіста 16 лютого: листівки та картинки, щоб привітати близьких зі святом

Читать на русском
Автор
587
Привітайте близьких із професійним святом
Привітайте близьких із професійним святом. Фото daytoday.ua

Цього дня відзначають своє професійне свято військові журналісти

У п’ятницю, 16 лютого, в Україні відзначають професійне свято — День військового журналіста. Цього дня представники засобів масової інформації, які працюють у зоні бойових дій, приймають вітання, нагороди та слова подяки за свою непросту роботу. Зазначимо, що цього дня також відзначається День ангела Миколи.

Це професійне свято в Україні було започатковано наказом Міністра оборони України від 2018 року. Цього дня вшановують мужність та професіоналізм військових журналістів, які з перших днів війни в Україні разом із військовими побували у найгарячіших точках. Про це повідомляє Суспiльне.

Відомо, що дату 16 лютого для започаткування цього свята було обрано не випадково. Справа в тому, що 16 лютого 2015 року неподалік Дебальцевого під час виконання бойового завдання загинув редактор редакції телебачення телерадіостудії Міністерства оборони України "Бриз", капітан 3 рангу Дмитро Лабуткін. Саме на його честь заснували День військового журналіста в Україні.

"Телеграф" підготував добірку листівок та картинок, щоб ви могли привітати своїх рідних, колег, друзів та знайомих із їхнім професійним святом.

День військового журналіста, листівки, картинки, привітання, фото
День військового журналіста, картинки, привітання
День військового журналіста, листівки
День військового журналіста, листівки, привітання
День військового журналіста, листівки, картинки
День військового журналіста, листівки, картинки, привітання

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.