Від снігу й морозів до сонця й дощу: прогноз погоди у Буковелі на тиждень

Читать на русском
Автор
Буковель
Буковель. Фото УНІАН

Вже з п'ятниці місцеві мешканці відчують тепло

Упродовж тижня з 19 по 25 лютого погода у Буковелі буде мінливою. Синоптики прогнозують морози та сніг, а ближче до вихідних плюсову температуру та дощ.

За даними Sinoptik, весь тиждень буде з хмарами. Однак, іноді буде й сонце.

Так, за прогнозом, у понеділок, 19 лютого, у Буковелі буде похмуро. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Проте, без опадів. Температура повітря зранку опуститься до -6°, вдень підніметься до +3° і ввечері спуститься до нуля.

У вівторок, 20 лютого, у Буковелі будуть хмари. Через це сонце з'являтиметься рідко. Опадів не очікується. Вітер південно-західний та західний 1,6-3,5 м/с. Температура повітря зранку становитиме -1°, вдень +4°, а вночі опуститься до +1°.

У середу, 21 лютого, хмарна погода продовжиться. Нічний дрібний сніг до ранку може посилитися, але незабаром повинен припинитися. З'явиться й сонечко, але рідко. Температура повітря становите зранку -1°, вдень +3° і ввечері опуститься до 0°.

У четвер, 22 лютого, хмарна погода протримається у Буковелі увесь день. Нічний дрібний сніг закінчиться ще до приходу ранку. Удень опадів не очікується, а ввечері може піти дрібний дощ. Очікується південно-західний вітер 3,9-8 м/с. Зранку температуру повітря прогнозують -1°, вдень +3° і ввечері непомітно, але стане трохи холодніше – очікується +2°.

Починаючи з п'ятниці, 23 лютого, до Буковеля повертається тепло. Зранку українців очікує температура повітря +1°, вдень +6°, а ввечері +5°. Як прогнозують синоптики, небо весь день буде вкрито хмарами. З ночі йтиме дощ, до ранку втратить свою силу, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора. Швидкість південно-західного вітру становитиме від 4,3 до 8,2 м/с.

У суботу, 24 лютого, протягом дня небо у Буковелі буде вкрито хмарами. Увечері йтиме дощ. Температура повітря становитиме від +3° до +5°. Вдень очікується +9°. А швидкість південного та південно-західного вітру коливатиметься від 1,6 до 4,3 м/с.

В останній день тижня, 25 лютого, температура повітря коливатиметься від +3° до +7°. Найбільший показник прогнозують вдень, близько 14:00. Весь день буде хмарним, а також йтиме дрібний дощ. Вологість коливатиметься від 89 до 100%.

Раніше "Телеграф" розповів, який одяг краще обирати на вологу погоду.