Знайдіть обличчя на малюнку за 10 секунд: лише 1% розумників можуть впоратися із цим завданням

Читать на русском
Автор
1522
На малюнку заховане обличчя
На малюнку заховане обличчя. Фото Bright Side

На малюнку чоловік рухається скелею

Головоломки – це чудовий спосіб відволіктися від нагальних справ, забути на мить про роботу, війну, негаразди тощо та вмикнути у собі прискіпливого детектива. Нещодавно ми пропонували на малюнку відшукати помилку, а тепер пропонуємо знайти обличчя, яке автор малюнку сховав серед скель.

Mirror запропонував розгадати головоломку. На картинці зображений чоловік, який дереться скелею, але поза цим очевидним сюжетом там захована також загадка, яку зможе розгадати не кожен.

Головоломка для кмітивих
Чоловік на скелі

Наш погляд привертає чоловік з киркою в руках, який рухається чи то вгору, чи то вниз по скелі, а також орел, який спостерігає за процесом із-за вершини.

Якщо вам не вдається швидко знайти приховане обличчя на картинці, не засмучуйтеся, адже це завдання доволі складне. Дамо вам невелику підказку – аби відшукати обличчя, краще перевернути малюнок догори ногами, тоді ви точно зможете наблизитися до правильної відповіді.

Раніше "Телеграф" писав, що форма обличчя розкриє, чим ви найбільше приваблюєте чоловіків. І йдеться не лише про зовнішність, а й про інші характеристики, якими ви наділені.