Підошва праски стане як нова: натріть її таблетками, що є в кожній аптечці

Читать на русском
Автор
52422
Цей лайфхак вам знадобиться
Цей лайфхак вам знадобиться. Фото lifehacker.ru

Завдяки дешевому засобу підошва праски знову стане чистою.

Праска вже понад сторіччя є незамінним помічником у кожному домі. Однак часом через неправильно виставлену температуру або жорстку воду з-під крана, на підошві праски може з’являтися нагар, з яким не завжди впоратися просто, але можливо за допомогою еко-засобів.

У розв'язанні цієї проблеми також можуть допомогти дорогі хімічні засоби або таблетка парацетамолу. Як за допомогою неї очистити праску розповідають "Бєлновини".

Як очистити підошву праски

Так, перед тим, як приступити до очищення праски, необхідно взяти таблетку парацетамолу за допомогою пінцету і акуратно прикласти до підошви. Крім того, потрібно переконатися, що прилад знаходиться в режимі відпарювання. Потім увімкнути праску і дати час нагрітися.

Завдяки теплу парацетамол, що міститься в таблетці, почне розчиняти забруднення на поверхні праски. Як тільки таблетка повністю розчиниться, потрібно акуратно протерти підошву праски з використанням рушника або м’якої тканини, щоб видалити залишки бруду та розчиненого парацетамолу.

Раніше ми писали, як прибрати затхлий запах з одягу. Для цього потрібно звернути увагу не тільки на те, як ви перете, але і на те, як розвішуєте білизну.