Зима із осінню помінялись місцями: коли у Києві йтимуть дощі

Читать на русском
Автор
Людина зі парасолькою
Людина зі парасолькою. Фото Вечірній Київ

Лютий щось зовсім забув про свою роль

Наразі столиця України покрита хмарами, які своєю чергою принесли опади та мокрий сніг. За прогнозами синоптиків, найбільша концентрація мокрої погоди очікується у середу.

Як повідомляється на сайті Meteofor, вдень показники термометрів не впадуть нижче +3 °C. Найтеплішим днем відбудеться вівторок, коли температура вдень складатиме 9 градусів тепла.

Вівторок, 13 лютого, пройде для містян суцільно похмурим та трошки дощовим. Дрібні опади очікуються вночі та ввечері. Вдень вітер прогріється до 9 градусів тепла, а вночі було холодніше — +5 °C. Протягом дня дутиме слабкий-помірний вітер, сила якого не перевищуватиме 5-6 м/с.

Наступного дня, 14 лютого, хмарність збережеться, але опади посиляться. Дощі варто очікувати з ночі до настання вечора. Максимальна їх кількість передбачається вранці. Температура вдень стабільно триматиметься біля позначки +5 °C. Вночі очікується 6 градусів тепла. Найбільші пориви вітру відбудуться в кінці першої та початку другої частини доби — помірні 7 м/с.

У четвер, 15 лютого, також на небі весь час плаватимуть хмари. Дрібні дощі зі снігом прогнозуються спочатку вночі, а потім — у другій частині доби. Вдень показники термометрів сягатимуть 4 теплих градусів, а вночі — покажуть +3 °C. У цей день максимальні пориви вітру очікуються вранці — слабкі 6 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що скоро тривале потепління у лютому в Україні зміниться на морози.