Будете сяяти у свято закоханих: ідеї рожевого манікюру на День святого Валентина (фото)

Читать на русском
Автор
10731
Ідеї манікюру на День святого Валентина
Ідеї манікюру на День святого Валентина. Фото pinterest.com

З таким манікюром ви матимете ідеальний вигляд у це свято

Манікюр — чи не найважливіша деталь кожного образу. Завдяки йому можна зробити будь-який лук жіночнішим та святковішим чи навпаки — більш діловим та строгим. Раніше ми вже ділилися варіантами яскравого манікюру на день усіх закоханих.

"Телеграф" підготував для вас варіанти романтичного рожевого манікюру на День святого Валентина. Зробіть цей день особливим.

Ідеї рожевого манікюру

У День святого Валентина важливо мати ідеальний вигляд. Саме манікюр зможе це зробити. Наприклад, можна обрати ніжно-рожевий колір для "фону" і намалювати легкі хвилі насиченим рожевим або навіть червоним на кількох нігтях. Також в цьому році у тренді тваринні принти. Спробуйте зробити рожевий леопард.

Рожевий маінкюр
Фото: pinterest.com
Рожевий манікюр
Фото: pinterest.com
Який манікюр зробити на День всіх закоханих
Фото: pinterest.com

Дуже стильний і красивий вигляд матимуть молочні нігті з рожевим мармуром. Завжди гарною ідеєю є блискітки. Вони можуть бути будь-якого кольору, а рожевий в цьому випадку особливо актуальний.

Ідеї манікюру на День Валентина
Фото: pinterest.com
Рожевий френч
Фото: pinterest.com

Чудовим варіантом також є рожевий френч. Ця незмінна класика завжди в моді. Ваші руки матимуть неперевершений вигляд з ніжно-рожевими нігтями, які прикрашені золотистим принтом.

Рожевий манікюр
Фото: pinterest.com

Раніше "Телеграф" ділився ідеями березневого манікюру на короткі нігті. Ці варіанти зроблять ваш будь-який образ цікавішим.