Що вас тривожить? Пройдіть тест з абстракціями і розберіться у собі

Читать на русском
Автор
1489
Тест на тривожність допоможе розібратися у собі
Тест на тривожність допоможе розібратися у собі. Фото Freepik

Цікавий тест допоможе розібратися зі своїми тривогами

Кожну людину щось тривожить. Іноді це буває ситуативна тривога, інколи ж щось може змусити переживати довгий час. Щоб розібратися в собі — пропонуємо вам простий тест з абстракціями. "Телеграф" вже розповідав про тест із квітами, який розповість про ваше призначення в житті, а сьогодні ділиться тестом про тривожність.

Просто подивіться на картинку та виберіть одне зображення, а потім читайте результати

тест по картинці
Фото: Freepik / колаж "Телеграф"

Результати тесту

Абстракція — 1

Якщо вас привабила ця абстракція, значить ви серйозна та відповідальна людина. Найчастіше ви стикаєтеся з тимчасовими ситуативними тривогами, які швидко минають. Щоб відганяти від себе погані думки у моменти цих тривог, займіть голову вирішенням рутинних завдань та проблем.

Абстракція — 2

Якщо вас привабила ця абстракція, значить ви запальна і спонтанна людина. Часто вас тривожить думка оточуючих про вас і ваші енергетичні спалахи. Ви людина настрою, і ваші тривоги також пов’язані із цим. Постарайтеся пропрацювати в собі здатність до умиротворення та рівноваги.

Абстракція — 3

Якщо вас привабила ця абстракція, значить ви дуже переживальна і метушлива людина, а все через вашу підвищену емпатію до людей. Ви тривожитеся за близьких, друзів і навіть колег. І це часто не дає вам спокою. Спробуйте час від часу відпускати ситуацію за течією, можливо, все не так страшно, як вам здається.

Абстракція — 4

Якщо вас привабила ця абстракція, значить ви творча і вразлива людина. Ваші тривоги пов’язані з тим, що вам доводиться бути в товаристві людей, а це не зовсім комфортно. Ви людина, яка воліє творити і працювати наодинці і зайва метушня навколо викликає у вас напади тривоги. Намагайтеся оточити себе людьми, в компанії яких вам буде спокійно і уникайте великих галасливих компаній.

Раніше "Телеграф" розповідав про тест по картинці для дівчат. Просто оберіть вбрання та дізнайтеся, чим ви приваблюєте чоловіків.