Шарлотка й поряд не лежала: найсмачніший спосіб поласувати яблуками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 15604
Настільки смачно, що проситимуть щодня
Якщо вдома є трохи яблук, борошно та яйця, зазвичай ми готуємо улюблену пишну, ароматну шарлотку. Але іноді хочеться урізноманітнити меню – у цьому випадку пропонуємо порадувати близьких незвичайними яблучними пампушками.
Такі смаколики від "Бабусиних рецептів" близькі точно не куштували, тож спочатку вони здивуються незвичайному зовнішньому вигляду. Але варто скуштувати хоча б шматочок – і відірватися від такого смаку неможливо. Якщо не вірите – перевірте самі.
Як приготувати яблучні пампушки
Інгредієнти:
- кефір – 200 мл;
- сметана – 2 ст. л.;
- яйце – 2 шт.;
- цукор – 2 ст. л.;
- сіль — ⅓ ч. л.;
- розпушувач -1 ч. л.;
- борошно — 160 г;
- яблука – 3 шт.
Спосіб приготування:
- Кефір виливаємо в миску, додаємо сіль, цукор, яйця, сметану і ретельно перемішуємо. В отриману масу відправляємо борошно та розпушувач, замішуємо густе тісто без грудочок.
- Яблука чистимо від шкірки, вирізаємо серцевину, нарізаємо м'якуш невеликими кубиками, викладаємо в тісто і перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією. За допомогою ложки викладаємо тісто та обсмажуємо пампушки з обох боків до золотистого кольору.
Готові яблучні пампушки присипаємо цукровою пудрою і подаємо з ароматною кавою. Смачного!