Цей аромат завжди будив вас у дитинстві: класичний рецепт сирників, які завжди виходять

Читать на русском
Автор
11679
Сирники виходять пишними та дуже смачними
Сирники виходять пишними та дуже смачними. Фото shuba.life

Пам’ятаєте, саме такі готувала мати?

Пишні, ароматні сирники — улюблений багатьма сніданок. Скільки різних варіантів ми вже перепробували. Однак завжди добре під рукою мати класичний рецепт цієї страви.

Разом із "На пенсії" ми поділимося рецептом, за яким готували нам мами у дитинстві. Пам’ятаєте, якими смачними вони виходили? Тому пропонуємо взяти необхідні продукти та йти на кухню.

Як приготувати сирники на сніданок

Інгредієнти:

  • сир – 500 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • цукор — 4 — 5 ст. л.;
  • сіль — щіпка;
  • ванільний цукор — 1 пакетик;
  • борошно — 100 — 150 г.

Спосіб приготування:

  1. Сир змішуємо з яйцями, ретельно перемішуємо або збиваємо у блендері.
  2. В отриману масу додаємо цукор, сіль, ванільний цукор і трохи борошна. Знову все перемішуємо і поступово додаємо ще трохи борошно.
  3. Робочу поверхню присипаємо борошном, викладаємо частину тіста, поступово вимішуючи тісто. Формуємо з нього "ковбаску" та розрізаємо її на порційні шматочки. Кожен сирник обвалюємо в борошні.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і викладаємо сирники. Смажимо їх без кришки до золотистої скоринки, потім перевертаємо, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і знову просмажуємо.

Подаємо готові сирники з домашньою сметаною або шоколадним кремом. Вийде неймовірно смачно.