"Робін Бобін" прикрасить навіть святковий стіл: рецепт, який вимагатимуть усі гості
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6361
![Ситна, смачна та апетитна страва](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/68/a5ff9ebf-c5605de384399faa7d18909f92cee68e.jpeg?v=0512_1)
Вжух — і страва на столі
Іноді хочеться замість звичних салатів приготувати щось новеньке. У цьому випадку рятують пікантні салати із квасолею.
Сьогодні ми разом із "На пенсії" поділимося саме такою оригінальною стравою. Прості інгредієнти в ньому чудово поєднуються між собою та створюють новий, фантастичний смак. Приготуйтеся, коли подаватимете його до святкового столу — цей рецепт точно запитають усі.
Як приготувати салат "Робін Бобін".
Інгредієнти:
- шинка чи варено-копчене м’ясо – 250 г;
- квасоля консервована -1 банка;
- консервований горошок – 1 банка;
- цибуля – 1 шт.;
- оцет 6% — 1 ст.
- вода – 2 ст.л;
- цукор – 1 ч.л;
- мариновані огірки – 150 г;
- яйця -3 шт.;
- арахіс солоний – 50 г;
- майонез – до смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо дрібними кубиками. Відправляємо його в тарілку, додаємо оцет, цукор та воду і даємо промаринуватися 10-15 хвилин. Через вказаний час зливаємо рідину і промиваємо цибулю холодною водою.
- М’ясо нарізаємо довільними кубиками. Такими ж кубиками нарізаємо мариновані огірки.
- Яйця варимо, даємо охолонути, чистимо і подрібнюємо на дрібній тертці.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо арахіс, заправляємо салат майонезом та викладаємо в роз’ємне кільце.
Подаємо "Робін Бобін" з картопляним пюре та насолоджуємося. Його точно оцінять і близькі, і гості.