"Робін Бобін" прикрасить навіть святковий стіл: рецепт, який вимагатимуть усі гості

Читать на русском
Автор
6361
Ситна, смачна та апетитна страва
Ситна, смачна та апетитна страва. Фото vkusnoo.com.ua

Вжух — і страва на столі

Іноді хочеться замість звичних салатів приготувати щось новеньке. У цьому випадку рятують пікантні салати із квасолею.

Сьогодні ми разом із "На пенсії" поділимося саме такою оригінальною стравою. Прості інгредієнти в ньому чудово поєднуються між собою та створюють новий, фантастичний смак. Приготуйтеся, коли подаватимете його до святкового столу — цей рецепт точно запитають усі.

Як приготувати салат "Робін Бобін".

Інгредієнти:

  • шинка чи варено-копчене м’ясо – 250 г;
  • квасоля консервована -1 банка;
  • консервований горошок – 1 банка;
  • цибуля – 1 шт.;
  • оцет 6% — 1 ст.
  • вода – 2 ст.л;
  • цукор – 1 ч.л;
  • мариновані огірки – 150 г;
  • яйця -3 шт.;
  • арахіс солоний – 50 г;
  • майонез – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, нарізаємо дрібними кубиками. Відправляємо його в тарілку, додаємо оцет, цукор та воду і даємо промаринуватися 10-15 хвилин. Через вказаний час зливаємо рідину і промиваємо цибулю холодною водою.
  2. М’ясо нарізаємо довільними кубиками. Такими ж кубиками нарізаємо мариновані огірки.
  3. Яйця варимо, даємо охолонути, чистимо і подрібнюємо на дрібній тертці.
  4. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо арахіс, заправляємо салат майонезом та викладаємо в роз’ємне кільце.

Подаємо "Робін Бобін" з картопляним пюре та насолоджуємося. Його точно оцінять і близькі, і гості.