Варіант швидкої та смачної вечері: курка з лимоном, запечена цілою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2418
Така страва стане окрасою столу
Коли час на приготування вечері обмежений або просто не хочеться довго стоять біля плити, рятують прості рецепти. Так, за лічені хвилини можна приготувати пасту "Карбонара" або цілою запекти курку з лимоном, часником і ароматними спеціями.
Курочка за цим рецептом виходить соковитою з рум’яною скоринкою. А поділилися їм на порталі"Say7".
Як приготувати курку з лимоном та часником
Інгредієнти:
- курка (вагою 1.5–2 кг);
- 2 лимони;
- 5 зубчиків часнику;
- 2 ст. сушених трав;
- 30 мл рослинної олії;
- сіль;
- перець
Спосіб приготування:
- З лимонів вичавити сік, змішати його з олією.
- Додати трави та видавити через прес часник, перемішати.
- Посолити, поперчити, перемішати.
- Сумішшю, що вийшла, натерти курку зовні та всередині, залишити маринуватися на 30-40 хвилин.
- Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько двох годин.
Раніше ми писали, як потушкувати курку в молоці. Простий трюк допоможе приготувати ідеальну вечерю.