Забудьте про "крабов’є" і приготуйте ефектний салат "Нептун": красива та ситна святкова закуска

Читать на русском
Автор
25571
Спробуйте — і будете готувати на кожне застілля
Спробуйте — і будете готувати на кожне застілля

Цей салат швидко готується і швидко з’їдається

Ми розповідали, як приготувати красиву закуску "Крабова хата" до святкового столу. Тепер ділимось рецептом поживного салату "Нептун", який легко приготувати.

Ця страва — ідеальне поєднання дарів моря в одному салатнику. Як її готувати, розповіли на порталі "1 хвилина".

Інгредієнти:

  • 150 г кальмарів;
  • 150 г креветок;
  • 3 яйця;
  • 100 г крабових паличок;
  • 70 г червоної ікри;
  • 1 ст. л. майонезу.

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо яйця накруто. Охолоджуємо їх в холодній воді та очищаємо від шкаралупи.
  2. Відділяємо білки від жовтків. Нарізаємо білки кубиками та одразу викладаємо в салатник.
  3. Нарізаємо крабові палички кубиками. Відварюємо кальмари 2 хвилини в окропі та охолоджуємо в холодній воді. Очищаємо від шкірки, якщо є.
  4. Нарізаємо кубиками кальмара. Відварюємо креветки 2 хвилини в підсоленій воді. Очищаємо їх від панцирів, хвостиків та головок.
  5. Змішуємо в салатнику яєчні білки, крабові палички, кальмари та креветки. Додаємо майонез. Перемішуємо та викладаємо зверху червону ікру. Охолоджуємо салат в холодильнику.

Подаємо до столу, прикрасивши цілими креветками. А якщо шукаєте рецепт простого та соковитого гарніру, ми ділились рецептом яскравого вітамінного салату.