Забудьте про "крабов’є" і приготуйте ефектний салат "Нептун": красива та ситна святкова закуска
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 25569
Цей салат швидко готується і швидко з’їдається
Ми розповідали, як приготувати красиву закуску "Крабова хата" до святкового столу. Тепер ділимось рецептом поживного салату "Нептун", який легко приготувати.
Ця страва — ідеальне поєднання дарів моря в одному салатнику. Як її готувати, розповіли на порталі "1 хвилина".
Інгредієнти:
- 150 г кальмарів;
- 150 г креветок;
- 3 яйця;
- 100 г крабових паличок;
- 70 г червоної ікри;
- 1 ст. л. майонезу.
Спосіб приготування:
- Відварюємо яйця накруто. Охолоджуємо їх в холодній воді та очищаємо від шкаралупи.
- Відділяємо білки від жовтків. Нарізаємо білки кубиками та одразу викладаємо в салатник.
- Нарізаємо крабові палички кубиками. Відварюємо кальмари 2 хвилини в окропі та охолоджуємо в холодній воді. Очищаємо від шкірки, якщо є.
- Нарізаємо кубиками кальмара. Відварюємо креветки 2 хвилини в підсоленій воді. Очищаємо їх від панцирів, хвостиків та головок.
- Змішуємо в салатнику яєчні білки, крабові палички, кальмари та креветки. Додаємо майонез. Перемішуємо та викладаємо зверху червону ікру. Охолоджуємо салат в холодильнику.
Подаємо до столу, прикрасивши цілими креветками. А якщо шукаєте рецепт простого та соковитого гарніру, ми ділились рецептом яскравого вітамінного салату.