Ситна м'ясна страва на компанію: такі крученики будете готувати на кожне свято
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4277
Такі рулетики виходять неймовірно ситними
Основні страви на святковий стіл — завжди заморока. Якщо не знаєте, що приготувати і нескладного, і ситного — вас виручить наступний рецепт м’ясних кручеників. Залишиться приготувати ніжне картопляне пюре на гарнір — і основна страва готова.
Приготувати таку смачну закуску дуже просто, та ще й часу багато не забере. Як приготувати м'ясні рулетики з шинкою та сиром, розповіли на порталі "Добрі новини".
Інгредієнти:
- 500 г свинячого філе;
- 150 г шинки;
- 100 г плавленого сиру;
- 2 яйця;
- 1 чайна ложка солі;
- 1/2 чайної ложки чорного перцю;
- 1/2 чайної ложки сушеного часнику;
- 2 ст. ложки рослинної олії.
Спосіб приготування:
- Розігріваємо духовку до 180 градусів. Відбиваємо свиняче філе до товщини 1 см.
- Солимо та перчимо м'ясо з обох сторін. Додаємо сушений часник.
- На кожен шматок м'яса викладаємо шинку та плавлений сир. Загортаємо м'ясо з начинкою в рулетик. Закріплюємо зубочисткою.
- Збиваємо яйця в мисці. Змащуємо рулетики яйцем. Розігріваємо олію на сковороді.
- Обсмажуємо рулетики з обох сторін до золотистого кольору.
- Перекладаємо рулетики на деко. Запікаємо в духовці протягом 20-25 хвилин. Подаємо рулетики гарячими.
Якщо не хочете свинячого філе, замість нього можна використовувати куряче або індиче. До начинки можна додати гриби, овочі або зелень — якщо бажаєте. Також ми ділились рецептом смачного вітамінного салату.