Ситна м'ясна страва на компанію: такі крученики будете готувати на кожне свято

Читать на русском
Автор
4277
Відмінна м’ясна закуска на свято та щодень
Відмінна м’ясна закуска на свято та щодень. Фото shuba.life

Такі рулетики виходять неймовірно ситними

Основні страви на святковий стіл — завжди заморока. Якщо не знаєте, що приготувати і нескладного, і ситного — вас виручить наступний рецепт м’ясних кручеників. Залишиться приготувати ніжне картопляне пюре на гарнір — і основна страва готова.

Приготувати таку смачну закуску дуже просто, та ще й часу багато не забере. Як приготувати м'ясні рулетики з шинкою та сиром, розповіли на порталі "Добрі новини".

Інгредієнти:

  • 500 г свинячого філе;
  • 150 г шинки;
  • 100 г плавленого сиру;
  • 2 яйця;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю;
  • 1/2 чайної ложки сушеного часнику;
  • 2 ст. ложки рослинної олії.

Спосіб приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Відбиваємо свиняче філе до товщини 1 см.
  2. Солимо та перчимо м'ясо з обох сторін. Додаємо сушений часник.
  3. На кожен шматок м'яса викладаємо шинку та плавлений сир. Загортаємо м'ясо з начинкою в рулетик. Закріплюємо зубочисткою.
  4. Збиваємо яйця в мисці. Змащуємо рулетики яйцем. Розігріваємо олію на сковороді.
  5. Обсмажуємо рулетики з обох сторін до золотистого кольору.
  6. Перекладаємо рулетики на деко. Запікаємо в духовці протягом 20-25 хвилин. Подаємо рулетики гарячими.

Якщо не хочете свинячого філе, замість нього можна використовувати куряче або індиче. До начинки можна додати гриби, овочі або зелень — якщо бажаєте. Також ми ділились рецептом смачного вітамінного салату.