Ви сова чи жайворонок? Пройдіть тест по картинці та дізнайтесь про себе більше

Читать на русском
Автор
46181
Пройдіть тест і дізнайтесь більше про себе
Пройдіть тест і дізнайтесь більше про себе. Фото Freepik

Цікавий візуальний тест

Багато людей ділять себе на сов і жайворонків, намагаючись налагодити свій режим дня таким чином, щоб добре висипатися і почувати себе комфортно. Як відомо, сови — це ті, хто більш активний вночі, а жайворонки — ті, хто більш продуктивний зранку і вдень. "Телеграф" вже розповідав про цікавий тест — у якій позі ви спите, а тепер пропонує новий тест — ви сова чи жайворонок.

Подивіться на картинку і визначтеся, до якої категорії ви належите — до жайворонків чи сов

тест по картинці
Фото: Freepik

Розшифровка тесту

Жайворонок

Якщо ви відносите себе до жайворонків, значить ви з тих, хто любить рано лягати спати і вставати на світанку. Саме зранку ваша енергія на найвищому рівні. Жайворонки — це ділові та організовані люди, які вміють налагоджувати зв’язки та часто навчаються чогось нового. Ви завжди зібрані і, як кажуть, легкі на підйом. При цьому вас краще не смикати зайвий раз увечері, коли енергія сходить нанівець.

Сова

Це протилежна частина людей, які активізуються з настанням вечора та готові звернути гори саме у темний час доби. Сови — чутливі та вразливі люди. Найчастіше вони обирають творчі професії та намагаються налагодити свій графік таким чином, щоб більше часу працювати саме після обіду, тоді як вранці їх краще не будити.

Раніше "Телеграф" розповідав про захоплюючий тест по картинці, який визначить ваш найпродуктивніший час доби. Пройдіть тест та дізнайтесь про себе більше.