Гості будуть у захваті: рецепт пасти з креветками у вершковому соусі

Читать на русском
Автор
Паста з креветками - ідеальний варіант для зустрічі гостей (зображення створено за допомогою ШІ)
Паста з креветками - ідеальний варіант для зустрічі гостей (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, як зробити пасту з креветками.

Паста з креветками у вершковому соусі — це смачна і ситна страва, яка ідеально підходить для романтичної вечері або урочистої події. Вона не вимагає особливих кулінарних навичок і готується досить швидко.

Якщо ви чекаєте гостей, пропонуємо вам приготувати саме цю пасту. Про це пише yabpoela.

Інгредієнти:

  • 500 г пасти
  • 500 г креветок
  • 200 г вершків
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч. л. солі
  • 1/2 ч. л. чорного перцю
  • 1/4 ч. л. орегано

Приготування:

  1. Відваріть макарони до стану аль денте.
  2. Поки варяться макарони, підготуйте соус. Для цього дрібно наріжте цибулю і часник. Обсмажте їх на сковороді з рослинною олією до м'якості.
  3. Додайте в сковороду креветки і обсмажуйте їх до готовності.
  4. Влийте в сковороду вершки, додайте сіль, перець і орегано. Доведіть соус до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте 5-7 хвилин.
  5. З'єднайте макарони з соусом і креветками. Перемішайте і подавайте до столу.

Цей рецепт пасти з креветками у вершковому соусі обов'язково сподобається вашим гостям. Він простий у приготуванні і має чудовий смак.

Раніше ми розповідали, як вибрати якісні макарони. Також, ми писали, чому італійці не ламають спагеті перед варінням.