Навіщо класти апельсин у мікрохвильовку: про ці лайфхаки ви ймовірно не знали

Читать на русском
Автор
Ви легко очистите шкірку від апельсина
Ви легко очистите шкірку від апельсина. Фото tsn.ua

Цитрусові допоможуть усунути неприємний запах у мікрохвильовій печі

З апельсина можна не тільки приготувати найсмачніший домашній мармелад, але також і очистити мікрохвильову піч за допомогою цього цитрусового. Крім того, за допомогою деяких лайфхаків можна не тільки без проблем видавити сік з фрукта, але й легко його почистити.

Саме таке дивне явище, як апельсин у мікрохвильовій печі, може стати цінним лайфхаком. А поділилися їм на порталі "Бєлновини".

Навіщо класти апельсин у мікрохвильову піч

Зробивши кілька глибоких проколів у шкірці чистого і сухого апельсина, і відправивши його в мікрохвильову піч на 30 секунд, ви здивуєтеся, наскільки швидко зникне неприємний запах у техніці. А якщо видавити трохи соку в склянку з водою і розігріти рідину протягом хвилини-двох, мікрохвильову піч можна буде легко очистити навіть від застарілого бруду.

Крім того, така процедура допоможе легко видавити сік з апельсина, а чиститися він буде легко і просто.

Варто зазначити, що проколи у фрукті обов’язкові, інакше він може легко вибухнути всередині техніки. Також необхідно враховувати, що смак продукту може дещо зміниться.

Раніше ми писали про кілька незвичайних способів використання мікрохвильової печі. Ці корисні поради можуть спростити життя та заощадити гроші.