Один помах руки — і хліб зберігатиметься набагато довше

Читать на русском
Автор
2506
Мало хто знає про цей геніальний трюк
Мало хто знає про цей геніальний трюк. Фото shuba.life

Складно повірити, але це і справді допомагає

Без ароматного м’якого хліба ми не уявляємо життя. З улюбленою намазкою до ранкової кави або до борщу хліб завжди присутній на нашій кухні.

Більшість людей починають нарізати хліб із краю, поступово рухаючись до середини. Виявилося, що звичка починати зрізати хліб із окрайця не найкраща ідея — неправильна нарізка хліба може призвести до швидкого псування. Щоб продукт зберігав свою свіжість довше, нарізати хліб слід інакше, і разом з "ТСН" розповімо про це докладніше.

Як правильно нарізати хліб, щоб зберегти його свіжість

Більш ефективним та практичним способом є нарізування хліба зсередини. Спробуйте розрізати щойно куплений буханець навпіл і наступні скибочки відрізати зсередини — таким чином окраєць ви з’їсте останній.

Виявляється, якщо розрізати хліб посередині та потім просто відрізати шматки, рухаючись до країв, можна з’єднати дві половинки. Склавши таким чином продукт, потрібно покласти його в хлібницю.

Так зріз залишиться закритим, а продукт набагато довше збереже свою свіжість. Хліб не черствітиме і залишатиметься м’яким довгий час.

Раніше ми також ділилися хитрощами, як зберегти хліб свіжим. Ці кулінарні трюки точно вам знадобляться.