Жовтий та яскраво-рожевий: які кольори та дизайни манікюру в тренді у 2024

Читать на русском
Автор
4583
Не бійтеся яскравих кольорів та дизайнів  в цьому році
Не бійтеся яскравих кольорів та дизайнів в цьому році. Фото pinterest.com

Ваші руки матимуть ідеальний вигляд завдяки цьому манікюру

Манікюр — маленька, але дуже важлива деталь кожного образу. Доглянуті руки та нігті додають впевненості та краси кожному. Раніше ми розповідали про яскраві ідеї червоного манікюру. Тепер поділимося ідеями трендовими ідеями, які зроблять ваші руки красивішими, а образ — стильним та модним.

"Телеграф" зібрав ідеї стильного манікюру та трендових дизайнів. З ними ви точно матимете неперевершений вигляд. Яскравий манікюр — тренд 2024.

Трендовий манікюр 2024

Жовтий манікюр з тигровим дизайном увірвався у тренди цього року. Такі нігті точно привертатимуть увагу і зроблять будь-який образ яскравим. Цей варіант для сміливих модниць.

Жовтий манікюр з тигровим дизайном
Фото: pinterest.com

Тваринні принти набирають в цьому році популярності. Серед трендів — зелений манікюр з дизайном зебри. Такі нігті точно не залишать байдужими тих, хто любить експериментувати.

Зелений манікюр
Фото: pinterest.com

Любительки рожевого в цьому сезоні теж можуть розгулятися. В моді — всі відтінки рожевого на сміливі дизайни. Однотонний теж у тренді.

Рожевий манікюр
Фото: pinterest.com

Якщо ж вам подобаються більш спокійні кольори, сірий — ідеальний для вас. Такий варіант манікюру не залишить байдужими нікого. Такий колір ідеально пасує для коротких квадратних нігтів, однак якщо у вас інші вподобання щодо форми — експериментуйте.

Сірий манікюр
Фото: pinterest.com

Незмінна класика теж займає не останнє місце серед трендів. Червоний манікюр завжди в моді. Цей насичений колір виділить будь-кого з сірої маси.

Червоний манікюр
Фото: pinterest.com

Раніше "Телеграф" розповідав, який манікюр зробити взимку 2024. Ми поділилися ідеями червоного манікюру.