Як нанести туш, щоб вії не злипались: 5 дієвих порад

Читать на русском
Автор
615
Є певні правила нанесення туші (зображення створено за допомогою ШІ)
Є певні правила нанесення туші (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, як наносити туш, щоб вії не злипались

Довгі, густі та виразні вії — це мрія багатьох жінок. Однак, нанесення туші може бути непростим завданням, особливо якщо ви хочете, щоб вії не злипались. Ось кілька порад, які допоможуть вам досягти бажаного результату:

1. Вибирайте правильну туш

Перш за все, потрібно вибрати правильну туш. Для того, щоб вії не злипались, краще вибирати туш з легким складом, яка не буде надто склеювати їх. Також, зверніть увагу на тип туші. Для денного макіяжу краще вибрати туш з натуральним ефектом, а для вечірнього — туш з подовжуваючим або підкручуючим ефектом.

2. Нанесіть основу під туш

Підкладка під туш допоможе рівномірно розподілити туш по віях і запобігти їх склеюванню. Ви можете використовувати спеціальну основу під туш або просто нанести на вії трохи зволожуючого крему або бальзаму для губ.

3. Наносьте туш в кілька шарів

Щоб вії були більш густими та об'ємними, нанесіть туш в кілька шарів. Однак, між нанесенням кожного шару потрібно дати туші повністю висохнути, щоб уникнути склеювання вій.

4. Розподіляйте туш щіточкою

Щоб вії не злипались, після нанесення туші потрібно акуратно розподілити її по віях щіточкою. Робіть це легкими рухами, спрямованими від коренів вій до їхніх кінчиків.

5. Використовуйте фіксаж для туші

Фіксаж для туші допоможе закріпити результат і запобігти склеюванню вій протягом дня. Нанесіть фіксаж на вії після нанесення туші.

Щоб вії були більш стійкими до склеювання, перед нанесенням туші можете використовувати спеціальний засіб для завивки вій. Він допоможе підняти вії і зробити їх більш стійкими до зовнішнього впливу.

Виконуючи ці прості поради, ви зможете легко і швидко нафарбувати вії так, щоб вони були довгими, густими і виразно, а головне — не злипались.

Раніше "Телеграф" розповідав, як замаскувати сиві брови. Фарба не знадобиться. Також, ми писали, які натуральні засоби допоможуть приховати сивину.