Хрумке тісто та соковита начинка: рецепт улюбленого на Гавайях сніданку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 18806
Відмінно як для сніданку, так і для перекусу
Якщо не хочеться зустрічати день звичайними бутербродами, слойки з шинкою, моцарелою та ананасом – чудовий вихід. Легке хрумке тісто з соковитою начинкою підійдуть і на сніданок, і для перекусу.
Вони дуже популярні у шкільних їдальнях та каві на Гавайях та в Колумбії, а називаються такі слойки Pasteles Hawaianos. Листкова скоринка, солодко-солона начинка — ідеальне поєднання. Але зверніть увагу, що в рецепті Shuba вказані подрібнені інгредієнти в склянках.
Як приготувати слойки з шинкою, моцарелою та ананасом
Інгредієнти:
- листкове тісто — 500 г;
- шинка — 1 склянка;
- сир моцарела — 1 склянка;
- ананас свіжий — 1 склянка;
- яйця курячі — 2 шт.;
- вода — 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- В окремій мисці збиваємо яйця з водою.
- Кожен лист листкового тіста розгортаємо, розрізаємо на 12 квадратних частин. На кожен шматочок викладаємо трохи сиру, ананасу та шинки.
- Краї тіста змащуємо збитим яйцем, складаємо кожну заготівлю конвертиком та защипуємо краї.
- Підготовлені шарування відправляємо на деко і змащуємо верх кожним яйцем.
- Деко відправляємо в розігріту до 200°С духовку і випікаємо до золотаво-коричневого кольору близько 15 хвилин.
Готові шарування перекладаємо на тарілку і подаємо з кави по-єврейськи. Смачного!