Хрумке тісто та соковита начинка: рецепт улюбленого на Гавайях сніданку

Читать на русском
Автор
18806
Дуже ситно та неймовірно смачно
Дуже ситно та неймовірно смачно. Фото shuba.life

Відмінно як для сніданку, так і для перекусу

Якщо не хочеться зустрічати день звичайними бутербродами, слойки з шинкою, моцарелою та ананасом – чудовий вихід. Легке хрумке тісто з соковитою начинкою підійдуть і на сніданок, і для перекусу.

Вони дуже популярні у шкільних їдальнях та каві на Гавайях та в Колумбії, а називаються такі слойки Pasteles Hawaianos. Листкова скоринка, солодко-солона начинка — ідеальне поєднання. Але зверніть увагу, що в рецепті Shuba вказані подрібнені інгредієнти в склянках.

Як приготувати слойки з шинкою, моцарелою та ананасом

Інгредієнти:

  • листкове тісто — 500 г;
  • шинка — 1 склянка;
  • сир моцарела — 1 склянка;
  • ананас свіжий — 1 склянка;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • вода — 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. В окремій мисці збиваємо яйця з водою.
  2. Кожен лист листкового тіста розгортаємо, розрізаємо на 12 квадратних частин. На кожен шматочок викладаємо трохи сиру, ананасу та шинки.
  3. Краї тіста змащуємо збитим яйцем, складаємо кожну заготівлю конвертиком та защипуємо краї.
  4. Підготовлені шарування відправляємо на деко і змащуємо верх кожним яйцем.
  5. Деко відправляємо в розігріту до 200°С духовку і випікаємо до золотаво-коричневого кольору близько 15 хвилин.

Готові шарування перекладаємо на тарілку і подаємо з кави по-єврейськи. Смачного!