Гороскоп удачі для трьох знаків Зодіаку: кому пощастить на початку нового тижня

Читать на русском
Автор
40508
Дізнайтесь, хто у списку щасливчиків
Дізнайтесь, хто у списку щасливчиків. Фото Freepik

Деякі знаки Зодіаку будуть у списку везунчиків

У понеділок, 22 січня, стартує новий робочий тиждень. Для деяких знаків Зодіаку він стане особливо вдалим. "Телеграф" вже розповідав про найкращих дружин за знаком Зодіаку, а сьогодні ділиться, хто стане головним щасливчиком на початку нового тижня 22-28 січня.

Як виявилося, у списку везунчиків на початок тижня три знаки Зодіаку — це Близнюки, Терези та Козероги, пише сайт orakul.com. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Близнюки

Ваш робочий тиждень розпочнеться з приємних сюрпризів та гарних новин. Можливо ви займетеся новим цікавим проектом, в якому зможете реалізувати всі свої вміння та професійний досвід. А результат у вигляді фінансової винагороди вас дуже порадує.

Терези

У вас новий тиждень почнеться з цікавих пропозицій та покращення фінансового стану. Ваша наполегливість та працелюбність допоможуть вам добре зарекомендувати себе, а це може відіграти важливу роль у найближчому майбутньому. Зосередьтеся на своїй кар’єрі, але не забувайте приділяти час близьким.

Козеріг

У перші дні нового тижня вам гарантовано гарний настрій та можливі любовні пригоди. Ви отримаєте незвичайну пропозицію, від якої не варто відмовлятися. А легкий флірт чи навіть закоханість лише підбадьорять та піднімуть бойовий дух. Не забувайте балувати себе чимось приємним, у вас будуть для цього всі можливості.

Раніше "Телеграф" розповідав, що чотири знаки Зодіаку засипле грошима до кінця місяця. Дізнайтесь, хто у списку щасливчиків.