Романтичний гороскоп на вихідні: на кого зі знаків Зодіаку чекають любовні пригоди

Читати російською
Автор

У списку щасливчиків три знаки Зодіаку

Вихідні 20-21 січня для деяких знаків Зодіаку стануть особливо щасливим часом, особливо у любовній сфері та романтичних справах. "Телеграф" вже розповідав, кому зі знаків Зодіаку вдасться круто відпочити у ці вихідні, а сьогодні ділиться, на кого чекають романтичні пригоди.

Як виявилося, у списку щасливчиків три знаки Зодіаку — Леви, Терези та Водолії, пише сайт orakul.com. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Лев

У ці вихідні вам випаде шанс проявити всю свою харизму і дотепність, щоб зачарувати другу половинку і назавжди підкорити її серце. Ваша спокусливість буде на найвищому рівні, а це дозволить вам творити справжні чудеса у любовних справах, особливо за зачиненими дверима спальні.

Терези

На вихідних на вас чекає приємний сюрприз від людини, до якої ви нерівно дихайте. Будьте відкриті до спілкування та флірту, проявіть свою чарівність та загадковість. На вас чекає багато цікавих любовних пригод, не бійтеся експериментувати, щоб отримати справжнє задоволення.

Водолій

Вихідні стануть романтичним часом, ви будете оповиті любов’ю та турботою другої половинки. Придумайте разом, як максимально приємно провести час удвох та дійте. А якщо ви самотні — є великі шанси завести цікаве знайомство або зблизитися з людиною з вашого оточення, яка вам не байдужа.

Раніше "Телеграф" розповідав про найкращих чоловіків за знаком Зодіаку. З такими ви будете, як за кам’яною стіною.