Салат як торт: ефектна яскрава закуска до святкового столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5969
Салат розкішний та неймовірно смачний
Ми ділились рецептом напрочуд смачного салату "Чоловічий каприз". Тепер розповідаємо, як готувати салат, який однозначно стане прикрасою будь-якого святкового столу.
На смак страва ніжна, в міру солона і суха. Дуже красива і смачна закуска. Як приготувати такий салатик з сьомгою та овочами, розповіли на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- 250 г слабосолоної сьомги
- 1 цибулина
- 50 мл води
- 2 ст. л. оцту 9%
- 2 ч. л. цукру
- ½ ч. л. солі
- 2 шт. картоплі
- 2 шт. моркви
- 3 шт. яєць
- 70 г твердого сиру
- кріп
- майонез
Спосіб приготування:
- Нарізаємо цибулю кубиками. Перекладаємо в миску.
- Обдаємо кип’ятком та промиваємо холодною водою. Додаємо сіль, цукор, воду та оцет.
- Перемішуємо. Залишаємо на 10-15 хвилин маринуватися.
- Відварюємо картоплю, моркву та яйця. Картоплю та моркву натираємо на великій тертці.
- Яйця та сир натираємо на дрібній тертці. Нарізаємо сьомгу кубиками. Збираємо салат.
- На тарілку ставимо роз’ємну форму. Першим шаром викладаємо картоплю.
- Солимо, перчимо та промазуємо майонезом. Зверху викладаємо сьомгу та мариновану цибулю.
- Наверх викладаємо яйця. Промазуємо майонезом та розподіляємо моркву. Змащуємо майонезом та викладаємо сир.
- Робимо майонезну сіточку. Накриваємо салат харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на 1 годину.
Перед подачею залишиться лише зняти роз’ємну форму та прикрасити салат зеленню. Якщо не любите цибулю, її можна замінити яблуком. Також ми ділились рецептом чудової крабової закуски.