Трохи грибів та 10 хвилин часу: рецепт соусу, з яким з’їдатимуть усю пасту
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4533
Ідеальний соус виходить за цим рецептом
Апетитні, ситні макарони — чудовий варіант для сімейного обіду чи вечері. Але що робити, якщо набридло годувати близьких стравою з фаршем і томатами?
У цьому випадку допоможе рецепт грибного соусу "УНІАН". Попри простоту приготування, соус підійде до будь-якого виду пасти та зробить її ідеальним варіантом для сімейних посиденьок. Але будьте обережні — цю смачну страву з’їдять, як тільки ви відвернетесь.
Як приготувати грибний соус до пасти
Інгредієнти:
- 400 г коричневих та білих грибів;
- 1 велика цибулина;
- 2 терті зубчики часнику;
- 2 ст. л. олії;
- 1 ч. л. вершкового масла;
- 250 мл овочевого бульйону;
- 200 мл вершків;
- 2 ст. л. подрібненої петрушки;
- на смак сіль, перець, порошок паприки;
- 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю.
Спосіб приготування:
- Чистимо і подрібнюємо цибулю та часник, обсмажуємо їх на сковороді з вершковим маслом та рослинною олією до прозорості. Додаємо нарізані шматочки грибів, заливаємо овочевим бульйоном та вершками, все перемішуємо і гасимо на середньому вогні 3-4 хвилини.
- Кукурудзяний крохмаль змішуємо з водою, разом із перцем і порошком паприки відправляємо до грибів. Туди ж додаємо половину подрібненої петрушки, все перемішуємо та готуємо протягом 5 хвилин.
- Пасту відварюємо до готовності відповідно до інструкції на упаковці, поливаємо грибним соусом, прикрашаємо зеленню, що залишилася, і подаємо до столу.
Якщо залишилося трохи грибів, приготуйте з ними бутерброди по-тайському. Такий перекус здивує ваших близьких.