Гороскоп на 11 січня: Тельці зможуть досягти успіху, а Леви — вдало сходити за покупками

Читать на русском
Автор
3664
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 11 січня 2024
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 11 січня 2024. Фото Getty Images

Знакам Зодіаку краще не змінювати заздалегідь прийняті плани

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп 11 січня. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами для представників кожного знака Зодіаку, а також ділимося порадами астрологів на четвер.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Поведінка оточуючих у цей день може бути зухвалою, тому будьте готові до можливих конфліктів. У другій половині дня важливо не вплутуватися у сварки та проявляти обережність у всьому, особливо до тих людей, які дорогі вашому серцю.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Цього четверга Тельцям краще позбутися старих речей. Це допоможе очистити життя від застійної енергії, що заважала розвитку в різних галузях. Увечері варто відкрити місце для нових змін та почуттів, щоб гарантовано досягти успіху. Тельці розбагатіють у 2024 році.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

У такі дні, як цей четвер, Близнюкам слід дотримуватись встановлених пріоритетів і не змінювати заздалегідь прийняті плани. Енергетика дня не підтримує ризиків та авантюр. Остерігайтеся цього особливо у першій половині дня.

Рак (22 червня — 22 липня)

Цей день має бути сповнений спокійною енергією нічних світил. Прояв емпатії до оточуючих буде цінною навичкою. Ваша моральна підтримка може надихнути людей, і в майбутньому вони можуть відповісти взаємністю. Раки змінять життя на краще у 2024 році.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Цього дня нічні світила підкажуть Левам, що ніхто не досконалий. Щоб уникнути розчарувань у стосунках, прийміть недоліки оточуючих. Будьте готові прощати близьких і друзів, та шукати компроміси. Вечір підходить для покупок та навчання.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Робіть добрі вчинки, слідуйте за своєю совістю та дотримуйтесь правильного шляху. Якщо щось іде не так, як планувалося, не журіться. Постарайтеся втілити в життя творчий, оптимістичний і позитивний підхід до всіх проблем, що виникли в цей день.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Цього дня важливі чіткість та порядок у всіх ваших справах. Уникайте того, щоб щось вислизало з-під контролю. Дотримуйтесь своїх принципів і будьте готові до опору з боку ворогів та недоброзичливців. Не піддавайтеся спокусам і довіряйте своїм силам.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Нічні світила підтримують Скорпіонів у звільненні від страхів, тривог та негативних думок. Це ідеальний час для роботи, фінансових справ, інвестицій у свій розвиток, а також для пошуку нових талантів та захоплень.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Нічні світила не знаходяться в кращому положенні, тому будьте пильні при прийнятті рішень. Енергетика зірок і планет може викликати невпевненість, тому постарайтеся не поринати в меланхолійні думки про минуле.

Козоріг (22 грудня — 19 січня)

Тим, хто вже у стосунках, астрологи рекомендують зміцнювати сімейні узи. Іншим варто бути обережними у спілкуванні з новими знайомими протилежної статі, оскільки не всі з них можуть бути приємними особистостями. Не слід ділитися своїми таємницями. Козороги знайдуть кохання на початку 2024 року.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Можливо, Водоліїв очікують важливі та складні завдання, що потребують негайного вирішення, тому не варто чекати на диво. Доведеться докласти зусиль. У другій половині дня важливо відпочити і переключити увагу на щось легке та приємне.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Астрологи попереджають від прояву зайвої довірливості, якою хтось може скористатися у своїх егоїстичних цілях. Цього дня краще покладатися на інтуїцію, ігнорувати сторонні поради та берегти свої секрети, щоби провести день на позитиві.