Досить варити з гарбуза кашу: з нього вийде фантастичний салат

Читать на русском
Автор
605
Пікантний салат ви приготуєте швидко
Пікантний салат ви приготуєте швидко. Фото shuba.life

Пару помахів руки — і блюдо на столі

Як правило, з гарбуза ми готуємо класичну кашу або ж випікаємо різноманітні пироги. А що, якщо приготувати з неї незвичайний салат?

До того ж для такої незвичайної страви за рецептом OBOZ.UA гарбуз не треба ні варити, ні запікати, і це суттєво заощадить час. Змішавши яскравий гарбуз, моркву та яблука, ви отримаєте смачний вітамінний салат. Така незвичайна, яскрава та апетитна страва сподобається і дорослим, і дітям.

Як приготувати салат з гарбузом?

Інгредієнти:

  • гарбуз — 200 г;
  • морква — 2 шт.;
  • яблука — 3 шт.;
  • волоські горіхи — жменя;
  • родзинки — жменя;
  • оливкова олія, мед — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз і моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці, відправляємо в глибоку тарілку.
  2. Миємо яблука, видаляємо серцевину, м'якуш нарізаємо соломкою і додаємо до гарбуза та моркви.
  3. Родзинки миємо, заливаємо окропом. Через деякий час зливаємо рідину, родзинки додаємо до підготовлених інгредієнтів.
  4. Волоські горіхи подрібнюємо ножем, відправляємо в глибоку тарілку.
  5. До салату додаємо мед, оливкову олію і все ретельно перемішуємо. За бажанням прикрашаємо його кунжутом і подаємо до столу.

Раніше ми розповідали, як правильно зберігати салати. Так ви заощадите і продукти, і бюджет.