Досить варити з гарбуза кашу: з нього вийде фантастичний салат
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 605
Пару помахів руки — і блюдо на столі
Як правило, з гарбуза ми готуємо класичну кашу або ж випікаємо різноманітні пироги. А що, якщо приготувати з неї незвичайний салат?
До того ж для такої незвичайної страви за рецептом OBOZ.UA гарбуз не треба ні варити, ні запікати, і це суттєво заощадить час. Змішавши яскравий гарбуз, моркву та яблука, ви отримаєте смачний вітамінний салат. Така незвичайна, яскрава та апетитна страва сподобається і дорослим, і дітям.
Як приготувати салат з гарбузом?
Інгредієнти:
- гарбуз — 200 г;
- морква — 2 шт.;
- яблука — 3 шт.;
- волоські горіхи — жменя;
- родзинки — жменя;
- оливкова олія, мед — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Гарбуз і моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці, відправляємо в глибоку тарілку.
- Миємо яблука, видаляємо серцевину, м'якуш нарізаємо соломкою і додаємо до гарбуза та моркви.
- Родзинки миємо, заливаємо окропом. Через деякий час зливаємо рідину, родзинки додаємо до підготовлених інгредієнтів.
- Волоські горіхи подрібнюємо ножем, відправляємо в глибоку тарілку.
- До салату додаємо мед, оливкову олію і все ретельно перемішуємо. За бажанням прикрашаємо його кунжутом і подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, як правильно зберігати салати. Так ви заощадите і продукти, і бюджет.