Як зробити манікюр стильним та яскравим: ідеї у зелених тонах

Читать на русском
Автор
19810
Дизайни зеленого манікюру
Дизайни зеленого манікюру. Фото pinterest.com

Ці дизайни прикують до себе погляди багатьох

Трендовий манікюр 2024 року — зелений. Цей яскравий колір заполонив серця багатьох. Раніше ми розповідали, як урізноманітнити темний манікюр. Тепер поговоримо про відтінки зеленого, та як можна нігті такого кольору цікавішими.

Досвідчені майстри знають, як навіть з нудного кольору можна зробити цікавий та яскравий манікюр. А коли мова йде про зелений, то можете бути певні: кожен його відтінок виділяє серед маси та додає насиченості в будь-який образ.

Однак якщо ви полюбляєте дизайни на манікюрі, то можна, наприклад, два нігті зробити чорними та з блискітками, а решту залишити зеленими. Також дуже гарним варіантом будуть світловідбивачі лаки.

Матимуть чудовий вигляд на ніжних ручках мінімалістичні дизайни. Наприклад, можна поєднати молочний з зеленим. Молочним зробити фон, а зеленим — дизайн. Це можуть бути лінії, фігурки тощо. Ще один гарне поєднання — зелений і золотистий. Один із гарних варіантів — манікюр з фольгою. Простим і водночас цікавим дизайном є зелений френч. Це поєднання бажання виділятися з класикою.

Зелений з чорним манікюр
Зелений з чорним манікюр
Зелений манікюр
Молочний манікюр з зеленим дизайном
Світловідбиваючий зелений манікюр
Блискучий зелений манікюр
Зелений френч
Зелений френч
Зелений манікюр з фольгою
Ідея зеленого манікюру з фольгою

Не бійтеся виділятися та виглядати яскраво! А раніше ми розповідали, які кольори манікюру зараз у тренді.