Велика "холодцева" помилка: коли насправді класти в бульйон лаврушку

Читать на русском
Автор
1481
Все залежить від послідовності додавання компонентів
Все залежить від послідовності додавання компонентів. Фото karavan.ua

Страва буде смачною, якщо зробити все правильно

Ми ділились рецептом смачного сільського холодцю. Тепер ділимось порадами щодо приготування цієї страви. Зокрема, багато що залежить від правильної послідовності додавання компонентів.

Деякі важливі моменти часто випадають з поля зору. Однією із таких деталей є момент, коли саме потрібно додавати в холодець лаврове листя. Детально про це розповіли на ProstoWay.

Прозорий, ароматний та насичений холодець здатен прикрасити будь-який святковий стіл. Однак ідеально цю страву ще треба вміти приготувати. Потрібно не тільки дотримуватися рецептури, а ще знати про правильну послідовність закладання продуктів.

Очищені моркву та цибулю кладуть за дві години до готовності бульйону. Класти їх разом з м’ясом з самого початку не варто. Для яскравого смаку можна також додати корінь петрушки та селеру.

І лише за 30 хвилин до завершення приготування потрібно додати лаврове листя та інші спеції. Класти їх на початку готування — це велика помилка. Від тривалого варіння лаврове листя може дати гіркий присмак, який зіпсує страву.

Врахуйте ці деталі — і холодець буде найсмачнішим. Також ми розповідали, як смачно приготувати рибу.