Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Раків чекає премія, а Леви можуть втратити роботу

Читать на русском
Автор
61280
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 1 по 7 січня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 1 по 7 січня 2024 року. Фото pikabu.ru

Розповідаємо, чого чекати всім знакам у перші дні року

Після новорічних свят і витрат, які їх традиційно супроводжують, кожен би хотів поліпшення свого фінансового становища, проте в деяких воно справді може наступити вже з дня на день.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 1 по 7 січня

А ось які карти випали цього тижня у фінансовому розкладі:

Овен — Колісниця

Залишіть минуле позаду і сміливо рухайтеся назустріч новим починанням, — Колісниця дозволить Вам зробити стрибок уперед та покращити своє професійне та фінансове становище.

Телець — Сімка пентаклів

Друга назва карти — Владика ненабутого успіху. Можливо, Ви отримаєте нагороду за свою працю, але вона не принесе Вам очікуваного щастя. Можливо, Ви чекали більшого, а може й чогось іншого.

Близнюки — Король кубків

Якщо Ви повністю присвятите себе справі, то зможете досягти успіхів цього тижня, проте емоції в цілому Вам заважатимуть, тому дійсно важливі рішення не приймайте без допомоги професіоналів.

Рак — Вісімка жезлів

Ця карта обіцяє надходження грошей, отримання хороших інвестицій, кредиту, премії або нового джерела доходу.

Лев — Повішений

Вас незабаром може чекати втрата житла та роботи, може виникнути необхідність керуватися рахунками, через що вільних грошей на себе не буде. Не підписуйте нічого бездумно, є ризик стати жертвою фінансової махінації.

Діва — перевернута Шістка мечів

У цьому положенні карта говорить про нерозв’язність проблем, швидше за все справа закінчиться невдачею, домовитися не вийде і становище стане безвихідним. Крок був зроблений невірно, якщо це можливо, спробуйте повернутися на вихідні позиції.

Терези — Четвірка мечів

На вас чекають проблеми на роботі та можливі конфлікти з колегами, які можуть досягти такого градусу напруження, що доведеться змінювати роботу. Все валитиметься з рук, але постарайтеся не замикатися в собі.

Скорпіон — Королева пентаклів

Цього тижня Ви розумно розпоряджатиметеся своїми фінансами, що дозволить покращити своє матеріальне становище, зробити вигідні вкладення, досягти процвітання. Також найближчим часом Ви можете дозволити собі щось, що раніше вважали за розкіш.

Стрілець – перевернута Зірка

Можливо, Ваше фінансове становище не є безнадійним, але Ви так втомилися, що хочете просто опустити руки. Карта каже, що якщо Ви зможете рухатися та працювати далі, то покращите ситуацію.

Козоріг — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що протягом тижня Ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Водолій — перевернена Шістка кубків

Особливих змін у найближчий тиждень очікувати не варто, тим більше на краще. У цьому положенні карта говорить, то Ви можете бути схильні аналізувати минулий негативний досвід і применшувати наявні проблеми, через що нічого не зміниться.

Риби — перевернута Королева жезлів

Цього тижня Вам немає сенсу навіть пробувати гнатися за грошима — всі зусилля не дадуть результату, можуть виникнути різні побутові та професійні невдачі. Краще поки перемкнетеся з роботи на щось інше, може займіться саморозвитком.