Стане окрасою новорічного столу: салат "Гранатовий браслет"

Читать на русском
Автор
4300
Краса та смак салату підкорять гостей
Краса та смак салату підкорять гостей. Фото say7.info

Готується страва просто та досить швидко

На новорічному столі у багатьох сім’ях напевно будуть класичні страви, наприклад, тушкована картопля з ребрами, "Шуба" або салат з ананасами. При цьому хтось захоче урізноманітнити меню і приготувати щось незвичайне.

Однією з таких страв є салат "Гранатовий браслет". Він ефектно виглядає на столі, але смак його незвичайний, повідомляє "say7".

Як приготувати салат "Гранатовий браслет"

Інгредієнти:

  • 300 г курячого філе;
  • 150 г цибулі;
  • 300 г картоплі;
  • 300 г буряків;
  • 50 г волоських горіхів;
  • 1 великий гранат;
  • сіль;
  • майонез

Спосіб приготування:

  1. Філе, картоплю, буряки відварити до готовності.
  2. Цибулю дрібно нарізати.
  3. Куряче філе дрібно нарізати.
  4. Обсмажити цибулю на невеликій кількості олії до золотистого кольору.
  5. Додати філе, посолити, трохи обсмажити, остудити.
  6. Буряк натерти на дрібній тертці.
  7. Горіхи подрібнити у блендері або дрібно порубати ножем.
  8. Змішати горіхи та буряки, трохи посолити.
  9. Картоплю натерти на дрібній тертці.
  10. Гранат почистити, відокремити зерна.
  11. У центр великого плоского блюда поставити склянку.
  12. Навколо нього викласти картоплю, зробити майонезну сіточку.
  13. На картоплю викласти філе з цибулею, зробити майонезну сіточку.
  14. На філе викласти буряки з горіхами, зробити майонезну сіточку.
  15. На буряки викласти зерна граната, акуратно прибрати склянку.

Раніше ми писали про незвичайну подачу "Шуби". Звичне блюдо заграє новими смаками.