Стане окрасою новорічного столу: салат "Гранатовий браслет"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4300
Готується страва просто та досить швидко
На новорічному столі у багатьох сім’ях напевно будуть класичні страви, наприклад, тушкована картопля з ребрами, "Шуба" або салат з ананасами. При цьому хтось захоче урізноманітнити меню і приготувати щось незвичайне.
Однією з таких страв є салат "Гранатовий браслет". Він ефектно виглядає на столі, але смак його незвичайний, повідомляє "say7".
Як приготувати салат "Гранатовий браслет"
Інгредієнти:
- 300 г курячого філе;
- 150 г цибулі;
- 300 г картоплі;
- 300 г буряків;
- 50 г волоських горіхів;
- 1 великий гранат;
- сіль;
- майонез
Спосіб приготування:
- Філе, картоплю, буряки відварити до готовності.
- Цибулю дрібно нарізати.
- Куряче філе дрібно нарізати.
- Обсмажити цибулю на невеликій кількості олії до золотистого кольору.
- Додати філе, посолити, трохи обсмажити, остудити.
- Буряк натерти на дрібній тертці.
- Горіхи подрібнити у блендері або дрібно порубати ножем.
- Змішати горіхи та буряки, трохи посолити.
- Картоплю натерти на дрібній тертці.
- Гранат почистити, відокремити зерна.
- У центр великого плоского блюда поставити склянку.
- Навколо нього викласти картоплю, зробити майонезну сіточку.
- На картоплю викласти філе з цибулею, зробити майонезну сіточку.
- На філе викласти буряки з горіхами, зробити майонезну сіточку.
- На буряки викласти зерна граната, акуратно прибрати склянку.
Раніше ми писали про незвичайну подачу "Шуби". Звичне блюдо заграє новими смаками.