Новий рік 2024: привітання для найдорожчих людей у листівках та прозі

Читать на русском
Автор
25736
Новий рік 2024
Новий рік 2024. Фото tsn.ua

Не забудьте привітати найдорожчих людей з Новим роком

До нового року залишаються лічені години. Тому саме час подумати про рідних та близьких. Так важливо зробити їм приємно, навіть якщо вони на відстані. Як зробити це свято особливим та таким, як у дитинстві, ми вже розповідали раніше. Тепер ділимося привітаннями для найрідніших людей.

Як відомо, 2024 рік пройде під покровительством Зеленого Дракона. Ця магічна істота, як кажуть китайці, принесе віру, силу та стабільність. Саме Дракон вважається одним з найбільш сильних знаків східного гороскопа.

Мабуть, всі українці, навіть якщо не вірять в езотерику та магію, покладають великі сподівання на наступний рік. Під бій курантів всі згадуватимуть одне бажання — перемогу над російським злом. Ми всі сподіваємося на спокійне мирне життя без тривог.

"Телеграф" бажає своїм читачам миру, тепла, злагоди і спокою в наступному році. Ми підібрали для вас барвисті листівки та привітання у прозі для близьких та рідних людей.

Листівки з Новим роком для колег
Яскрава листівка з Новим роком
Картинки з Новим роком
Барвисті листівки з Новим роком
Картинки з Новим роком для рідних
Теплі привітання з Новим роком для близьких
Листівки для друзів з Новим роком
Яскрава листівка з Новим роком
Привітання для друзів з Новим роком
Привітання для рідних з Новим роком

Вітаю з Новим роком! Нехай всі негаразди лишаються у минулому році, не будемо брати із собою сум, невдачі та біди. А візьмемо у рік новий тільки щастя та щиру дружбу, підтримку та посмішки, здоров’я та любов, світлі мрії та добру вдачу! Нехай в цю чарівну новорічну ніч здійсниться найзаповітніше бажання, а рік буде насичений найкращими подіями!

***

Ось і настає Новий рік, вже стукає в двері! Нехай він принесе із собою тільки радість, здоров’я, щастя та добрі новини! А всі негаразди, хвороби та сум давайте залишимо позаду, не будемо брати у рік новий. І нехай неодмінно всі мрії збудуться! з Новим роком!

***

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб усі проблеми залишилися позаду. Бажаю, щоб новорічне свято подарувало чудовий настрій та цілий рік щасливого життя. Також бажаю миру та здоров’я, кохання та натхнення, багатства та везіння, успіху та тільки радісних подій!

***

У Новорічну ніч піднімемо свої келихи шампанського за наших рідних та коханих, за мир, любов та згоду у світі, за людей, які захищають нашу країну, за успішний Новий рік, щоб на ньому завжди збувалися всі мрії та бажання!

***

Темні гірлянди, похмурі ялинки – цього року не так. Але в душі завжди вогник іскриться, посмішки просвічують нам. Нехай наступного року буде вдосталь всього: тепла, світла, обіймів, часу! Часу на сім'ю, часу на подорожі, часу працювати та радіти життю. Нехай перемога увірветься до нас, щоб щасливими були всі дні у нас!

Раніше "Телеграф" розповідав, що вдягнути на Новий рік. Ми поділилися порадами, як виглядати розкішно.