З 2024-м роком Дракона: прикольні листівки з китайським символом, вітання своїми словами

Читать на русском
Автор
50810
Картинка з Новим роком Дракона — символом 2024-го
Картинка з Новим роком Дракона — символом 2024-го. Фото Колаж/freepik

Нехай Дракон принесе всім українцям у 2024 році перемогу та мир!

У новому 2024 році головним символом стане Зелений Дерев’яний Дракон. І хоча, згідно зі східним гороскопом, ця зодіакальна істота почне офіційно панувати над усіма знаками з 10 лютого, побажати всього найкращого можна вже сьогодні!

Цей рік обіцяє бути активним та результативним. Дракон символізує силу, удачу та творчий потенціал, а також передвістя нових можливостей та починань. Для тих, хто народився під цим знаком, 2024-й обіцяє особливі успіхи. Вони зможуть досягти помітних просувань у своїй кар’єрі, особистій сфері та творчості.

Важко знайти людину, яка була б байдужою до новорічних свят, проте війна в нашій країні затьмарила сьогоднішні дні кожного українця. Всі ми хочемо одного й того самого у новий рік — перемоги для України та благополуччя наших воїнів-героїв!

"Телеграф" підготував для своїх відданих читачів найкращі листівки та вітальні картинки із зображенням символу 2024 року – Зеленим Драконом, щоб він приніс удачу вашій близькій людині та вірному другу. Також підняти настрій у ці новорічні свята можна за допомогою простих слів – красивої прози.

листівка з драконом привітання колег з новим роком 2024

Вітаю з Новим роком! Нехай цей рік, рік Дракона, буде перспективним. Нехай Дракон дасть сил, допомагає злетіти високо та досягати цілей. А також оберігає від ворогів, а вогнем спалює всі перешкоди. Нехай зі старим роком йдуть проблеми, хвороби та неприємності, а попереду буде лише світле майбутнє. Нехай новий рік щастя та радість принесе.

листівка з драконом привітання партнерам з новим роком 2024

Нехай принесе вам рік Дракона силу, мудрість і незламну рішучість. Нехай ваші починання сяють яскравою енергією, немов вогонь дракона, і долають будь-які перепони. Нехай цей рік буде наповнений новими можливостями, радістю та здобутками. Щастя, здоров’я та успіхів вам у рік Дракона!

вітальна листівка з драконом привітання батьків з новим роком 2024

З новим роком! З роком Дракона! Нехай символ цього року подарує тобі силу, великодушність, мудрість, мужність та витривалість. Нехай Дракон виконає твоє найнеймовірніше і найзаповітніше бажання. Нехай і рідні, і близькі будуть поряд у потрібні хвилини. З новим щастям!

листівка з драконом привітання для куми з новим роком 2024

Вітаю із початком нового року! Бажаю, щоб дракон приніс тепло до твоєї хати, полум’яного кохання, вогняних надій і зігрівальних мрій. Нехай символ 2024 року стане хижаком, який не спалює все на своєму шляху, а другом, який запалює зірочки на небі твоїх досягнень!

листівка з драконом привітання для кума з новим роком 2024

Вітаю із початком нового року! Нехай збудуться всі бажання, загадані цієї чарівної ночі. Бажаю більше приємних сюрпризів, цікавих пригод та посмішок Фортуни. Нехай на кожному кроці трапляються чудеса, а в оселі панує затишок, взаємодопомога, гармонія та любов.

Раніше "Телеграф" писав, що новорічну ніч Україна зустріне без опадів та без серйозних морозів. У цей час по всій країні буде триматися плюсова температура повітря.