Зимовий манікюр: який колір та дизайн обрати у 2024

Читати російською
Автор

Ці ідеї вам точно сподобаються

Манікюр — один з головних елементів догляду. Тому дуже важливо обирати правильні дизайни, які пасуватимуть та подобатимуться вам. Раніше ми ділилися зимовими дизайнами манікюру. Тепер розповімо, які ще кольори та малюнки варто обирати взимку 2024.

"Телеграф" підібрав для вас трендові кольори та дизайни манікюру. Вам більше не доведеться ламати голову перед наступним походом до вашого майстра.

Білий

Манікюр у ніжних тонах виглядає завжди ніжно та акуратно. Зазвичай білий колір вважають зимовим, адже це колір снігу. В цьому сезоні майстри радять зробити білий френч та прикрасити його сніжинками.

Френч зі сніжинками /pinterest.com

Червоний

Червоний — вічна класика. Зазвичай це найпопулярніший колір перед новорічними святами. І це не дивно, адже він виглядає гарно та яскраво.

Класичний червоний манікюр /pinterest.com

Синій

Цей колір також асоціюється з зимою. Можна покрити всі нігті синім кольором, або ж зробити френч. Також трендовий варіант — "кошаче око".

Синій манікюр /pinterest.com

В тон шкіри

Такий варіант манікюру можна вважати не лише зимовим. Якщо покрити довгі нігті в тон шкіри, це виглядає особливо елегантно. Однак такий варіант пасує і для коротких нігтів.

Нюдовий манікюр /pinterest.com

Блискучий френч

Такий варіант манікюру можна вважати як святковим, так і повсякденним. Він виглядає розкішно, просто та мінімалістично водночас.

Блискучий френч /pinterest.com

Раніше "Телеграф" ділився варіантами дизайнів манікюру на довгі нігті. Ми поділилися цікавими ідеями.