Гороскоп на 29 грудня: Раків чекають важливі рішення, а Козерогам потрібно проявити наполегливість

Читати російською
Автор

Ракам та Козерогам зірки обіцяють цікавий день

Видання "Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на 29 грудня. Дізнайтеся, що напророчили вам зірки, як провести цей день і чого не варто робити у п’ятницю кожному знаку Зодіаку. Поради астрологів знаків Зодіаку на 29 грудня.

Овен (21 березня — 20 квітня)

У цей день вам потрібно зосередитися на найважливіших цілях та ідеях. А перед цим їх потрібно чітко окреслити для себе. Маючи "план дій", вам буде простіше зорієнтуватися та спланувати свій день. А ось вечір краще присвятити спілкуванню з близькими та розслаблюючому відпочинку.

Телець (21 квітня — 21 травня)

У вас настає сприятливий час для творчих ідей та їх реалізації. Зробіть те, про що давно думали, але руки ніяк не доходили. Не слухайте критику та непрохані поради, зосередьтесь на собі та своїх внутрішніх відчуттях.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

У вас буде насичений подіями день, в якому ви повинні зробити багато справ і вирішити величезну кількість завдань. Щоб не загубитися у метушні, зосередьте свою увагу на головних пріоритетах. Вечір проведіть у родинному колі за теплими бесідами та обговоренням поточних справ.

Рак (22 червня — 22 липня)

Цього дня на вас чекає прийняття важливих рішень, які ви довго відкладали. Будьте готові до несподіваних поворотів подій та до того, що доведеться швидко реагувати на нові виклики. Будьте обережні з грошима та не робіть імпульсивних покупок, радість від них буде недовгою. Вечір присвятіть відновленню сил.

Лев (23 липня — 23 серпня)

У цей день на вас чекають виклики та конфлікти, постарайтеся зберігати холодну голову і не скандалити. Мудро та розважливо підійдіть до вирішення суперечок на роботі та вдома. Виявіть витримку та стійкість характеру, щоб уникнути негативних наслідків цих напружених ситуацій. Увечері дозвольте собі відпочити і переключитися на щось розслаблююче.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Перегляньте своє ставлення до грошей та своєї економності. Можливо вам варто більше витрачати на свої "хотілки"? Дозвольте собі спонтанну покупку, це вас дуже порадує і подарує позитивні емоції. Вечір проведіть у компанії друзів чи другої половинки.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Зараз у вас сприятливий час для нових знайомств, зустрічей та налагодження корисних зв’язків. Виявіть всю свою чарівність і харизму, вам не важко буде зачарувати нових людей у вашому колі спілкування. А корисні зв’язки можуть відігравати важливу роль у майбутньому. А ось вечір варто провести наодинці із собою, обміркуйте свої плани та перспективи на життя.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Сьогодні вам варто звернути увагу на своє фізичне та ментальне самопочуття. Якщо ви відчуваєте проблеми, варто звернутися за допомогою. Дозвольте собі більше позитивних емоцій, відпочинку та приємного спілкування, іноді навіть це допомагає повернути енергію та активність.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Вам варто задуматися про своє майбутнє та розставити пріоритети. Зараз, наприкінці року, саме час для аналізу та саморефлексії. Спокійна обстановка та самота вам у цьому допоможуть. Визначте свої цілі та плани хоча б на майбутній рік, а також підсумуйте рік, що минає.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

У вас буде активний день на роботі, ваші труди будуть відзначені та винагороджені. У деяких робочих справах вам доведеться виявити наполегливість, щоб обернути ситуацію у свій бік. Вечір проведіть активно — сходіть із друзями до бару, або займіться активним відпочинком, головне, не сидіть удома.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Сьогодні будьте особливо уважні до свого оточення, можливо, хтось захоче спровокувати вас на скандал і вивести з рівноваги. Не дозволяйте нікому втягувати вас у конфлікти, особливо ті, які напряму вас не стосуються. Дистанціюйтеся від недоброзичливців та заздрісників. Увечері дозвольте собі максимально розслабитись.

Риби (20 лютого — 20 березня)

У цей день вас переслідуватиме удача. День буде максимально легким і ненапруженим, вам вдасться результативно закінчити розпочаті справи і зі спокійною совістю готуватися до свята. Увечері зробіть потрібні закупівлі та проведіть час із задоволенням.