Дати долі сигнал: як загадати бажання на Новий 2024 рік, щоб воно збулося

Читать на русском
Автор
3610
Вірте в свої мрії (фото створене з допомогою ШІ)
Вірте в свої мрії (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Який спосіб вибрати, вирішувати вам

Новий рік — це час чудес і загадування бажань. У ніч з 31 грудня на 1 січня люди всього світу загадують найпотаємніші мрії, сподіваючись, що вони обов'язково збудуться.

Але чи існують секрети, які допоможуть вам загадати бажання так, щоб воно дійсно збулося? Звичайно, так. Ось кілька порад, які допоможуть вам підвищити шанси на виконання мрії:

Сформулюйте бажання правильно

Перш за все, важливо правильно сформулювати ваше бажання, адже від цього залежить його виконання. Ось деякі поради, які вам допоможуть:

  • Уникайте частки "не" у своєму бажанні, адже вона може знищити його сенс. Наприклад, замість "хочу не хворіти" кажіть "хочу бути здоровим".
  • Будьте конкретними й чіткими у своїх формулюваннях, адже надто загальні й розпливчаті бажання можуть не бути почутими та зрозумілим Всесвітом. Наприклад, замість "хочу бути щасливим" кажіть "хочу зустріти свою другу половинку" або "хочу отримати підвищення на роботі".
  • Використовуйте теперішній або майбутній час у своїх бажаннях, адже минулий час вказує на те, що ваше бажання вже здійснилося або неможливе. Наприклад, замість "хотів би виграти в лотерею" кажіть "хочу виграти в лотерею" або "виграю в лотерею".
  • Не використовуйте слова "назавжди", "ніколи", "завжди" та "на все життя", адже вони обмежують ваше бажання і не дають йому розвиватися. Життя постійно змінюється, а те, що вам потрібно сьогодні, може не бути актуальним завтра. Наприклад, замість "хочу бути з тобою назавжди" кажіть "хочу бути з тобою щасливим".

Виберіть спосіб загадування бажання

Існує багато різних способів загадування бажання на Новий рік, які мають свої особливості та правила. Ось деякі з них, які ви можете спробувати:

  • Попіл та шампанське. Цей спосіб є класичним і дуже популярним. Перед тим, як годинник проб’є північ, напишіть на маленькому клаптику паперу ваше бажання, спаліть його, а попіл висипте у келих із шампанським і випийте, поки б’ють куранти. Тоді ваше бажання обов’язково здійсниться.
  • 12 виноградинок. Цей спосіб популярний у французів та італійців. Доки куранти б’ють 12 разів, ви маєте за кожний удар загадати бажання і з’їсти одну виноградинку. Аби все вдалося, радимо спробувати та влаштувати репетицію напередодні. Краще обирати виноград без кісточок і з невеликими ягодами.
  • 13 бажань. Цей спосіб зручний та цікавий. Напередодні Новорічної ночі, напишіть 12 бажань на окремих клаптиках паперу, а 13 залиште пустим. Лягайте спати після святкування, а зранку 1 січня витягніть папірець. Яке бажання витягнете — таке і збудеться протягом року. Якщо дістанете пустий папірець — значить ваше бажання ще не народилося або не дозріло.
  • Казковий лист. Тут все просто. Діти щороку пишуть листа Санті чи Святому Миколаю, от і ви маєте написати листа напередодні Нового року і залишити його під ялинкою. Дайте листу увібрати новорічну магію і заберіть його кудись в затишне місце. Нікому не показуйте листа і не відкривайте до наступного Нового року.
  • Остання іграшка. Коли будете знімати новорічні прикраси з ялинки, знімаючи останню, загадайте бажання і сховайте її. Тоді ваше бажання збудеться до наступного Нового року.

Варто пам'ятати, що бажання — це лише один із факторів, який впливає на його виконання. Не менш важливими є ваші дії та прагнення. Якщо ви будете працювати над своїм бажанням, то його виконання стане більш реальним.

Раніше "Телеграф" розповідав, навіщо вмиватися першим ранковим снігом. Це обряд який був дуже популярним у наших предків.