Таропрогноз на 29 грудня 2023: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в п’ятницю

Читать на русском
Автор
2671
Прогноз Таро, на що всім чекати 29 грудня
Прогноз Таро, на що всім чекати 29 грудня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всіх у цей день

У п’ятницю, 29 грудня 2023 року, деякі мають вирішити конфлікт, тоді як у інших може статися щасливий поворот у житті на краще.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на двадцять дев’ятий день грудня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — Колесо Фортуни, П’ятірка жезлів, П’ятірка кубків

Колесо фортуни

29 грудня може принести Вам новий поворот у житті на краще. Для досягнення успіху можливо доведеться ризикнути, проте успіх на Вашому боці.

П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що найближчим часом Вам, можливо, доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту і обернете ситуацію на краще.

П’ятірка кубків

Друга назва цієї карти "Владика нестачі в насолодах", і у звичайному положенні вона негативна, однак у перевернутому вигляді несе нові надії. Все налагодиться, і до Вас повернеться втрачена впевненість у собі. Також може з’явитися хтось із минулого, але повернення це буде позитивним.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, чому варто подивитися нову українську медичну драму "Шпиталь".