Найкращі привітання з Різдвом Христовим

Читать на русском
Автор
1340
Привітайте рідних з Різдвом
Привітайте рідних з Різдвом

Пропонуємо вам 10 привітань з Різдвом для рідних та близьких

Цьогоріч Україна вперше святкує Різдво 25 грудня. Пропонуємо вам різноманітні варіанти вітальних листівок для ваших рідних та близьких.

Дорогі рідні, вітаю вас з Різдвом Христовим! Нехай цей святковий день принесе вам мир, радість і любов! Нехай у вашому домі завжди панують затишок і щастя, а в житті — удача і успіх!

2.

Мої любі, вітаю вас з найсвітлішим святом — Різдвом Христовим! Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, достатку та успіхів у всьому! Нехай у вашому житті завжди буде місце для добра, любові та радості!

3.

Сердечно вітаю вас з Різдвом Христовим! Нехай у цей святковий день у вашому серці панують мир і спокій! Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно, а в житті — щастя і удача!

4.

Вітаю вас з Різдвом Христовим! Бажаю вам світлих помислів, добрих справ і чистої душі! Нехай у вашому житті завжди буде місце для чудес і радості!

5.

Нехай у вашому домі панують мир, любов і гармонія! Нехай у новому році все буде добре, а всі мрії здійсняться!

6.

В цей святковий день я хочу побажати вам, щоб у вашому житті завжди було місце для чудес і радості! Нехай у вашому серці панують мир і спокій!

7.

Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, достатку та успіхів у всьому! Нехай у вашому житті завжди буде місце для добра, любові та радості!

8.

Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно, а в житті — щастя і удача! Нехай у новому році всі ваші мрії здійсняться!

9.

Бажаю вам, щоб у вашому житті завжди панували мир, любов і радість! Нехай у вашому серці завжди буде місце для чудес і див!

10.

Вітаю вас з Різдвом Христовим! Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, достатку та успіхів у всьому! Нехай у вашому житті завжди буде місце для добра, любові та радості!

Раніше "Телеграф" розповідав про головні традиції та заборони на Різдво. Також ви можете привітати близьких святковими листівками та яскравими картинками.