Ця хитрість урятує навіть дешеву каву: просто додайте один незвичайний інгредієнт

Читать на русском
Автор
13959
Сирна кава виходить дуже незвичайною
Сирна кава виходить дуже незвичайною. Фото shuba.life

Сподобається навіть тим, хто не дуже любить каву

Мало хто уявляє собі ранок без ароматної кави. Рецептів її приготування – неймовірна кількість: хтось любить цей "ранковий" напій із медом, хтось – із сіллю, а хтось додає шоколадне молоко.

Сьогодні разом із Рrostoway пропонуємо незвичайний рецепт улюбленого напою – з плавленим сиром. Цей продукт покращить смак улюбленого напою і ви ще з великим задоволенням смакуватимете його. Спробуємо?

Як приготувати сирну каву

Інгредієнти:

  • мелена кава — 2 ч. л.;
  • вода — 250 мл;
  • плавлений сир — 50 г;
  • вершки 10-20% — 100 мл;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • сіль, кориця — по щіпці.

Спосіб приготування:

  1. У турку відправляємо мелену каву, додаємо сіль, цукор та корицю, заливаємо водою. Варимо на середньому вогні до пінної шапочки, після чого знімаємо з вогню. Як тільки він опуститься, повертаємо каву на вогонь. Так повторюємо двічі, потім залишаємо каву на 1-2 хвилини, щоб опустився осад.
  2. У цей час підігріваємо вершки – вони мають бути теплими, але не гарячими. До вершків додаємо плавлений сир і збиваємо блендером.
  3. Сирно-вершкову масу додаємо в каву, перемішуємо, розливаємо по чашках і насолоджуємось.

Рекомендуємо також спробувати додати до кави халву за рецептом "Телеграфа". Спробуйте і вам точно сподобається.