Бутерброди у батька виходили неймовірними: ось як він їх готував

Читать на русском
Автор
20437
Відмінно для ситного сніданку та перекушування
Відмінно для ситного сніданку та перекушування. Фото 1000.menu

Раз-два — і готове

Чи може бути щось смачніше і зручніше на сніданок, ніж пишні омлети чи улюблені оладки? Так, може – гарячі бутерброди за рецептом тата.

Ви приготуєте таку страву від "Господиньки" дуже швидко. Вам потрібно просто відварити яйця, нарізати всі інгредієнти, викласти на хліб та відправити у духовку. Цими бутербродами ви захочете не лише снідати, а й перекушувати на роботі чи під час прогулянок.

Як приготувати гарячі бутерброди

Інгредієнти:

  • батон — 10-11 скибочок;
  • помідор – 1 шт.;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • солодкий болгарський перець – 1 шт.
  • будь-яка ковбаса чи шинка – 100-150 гр.
  • зелень, кріп – на свій смак;
  • твердий сир – 100 – 150 г;
  • майонез – 2-3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо в салатник дрібними кубиками.
  2. Помідори та болгарський перець ретельно миємо, а також нарізаємо кубиками до яєць.
  3. Ковбасу (шинку) також нарізаємо кубиками до підготовлених інгредієнтів.
  4. Твердий сир натираємо на тертці, дрібно нарізаємо, додаємо до інших інгредієнтів. Заправляємо майонезом начинку і добре перемішуємо.
  5. Підготовлену начинку викладаємо на шматочки хліба, викладаємо у форму та відправляємо у духовку на 10-15 хвилин.

Для перекушування можна також приготувати кульки з оселедцем та картоплею за рецептом "Телеграфа". У вас вийде оригінальна страва.