Ви приготуєте цей салат, навіть якщо до Нового року 15 хвилин

Читать на русском
Автор
59888
Салат виходить корисним та поживним
Салат виходить корисним та поживним. Фото shuba.life

П’ять інгредієнтів, 15 хвилин часу і страва на столі

Новий рік – це чарівний період, коли магія поширюється навіть на кухню. Напередодні свят кожен кулінар ставить питання, що приготувати на святковий стіл. Кожному хочеться пригостити близьких унікальними та найсмачнішими стравами.

Сьогодні ми разом із Shubа приготуємо корисний та поживний салат із копченою куркою та корейською морквою. Смачний, незвичайний та пікантний салат виділяється ще тим, що його можна вдосконалити на свій смак. Наприклад, ви можете додати пекінську капусту, трохи консервованої кукурудзи або навіть смажені гриби чи зелену цибулю. Спробувавши раз, ви готуватимете його і до свята, і в будні.

Як приготувати салат з морквою по-корейськи та копченою куркою

Інгредієнти на 2 порції:

  • копчена куряча грудка — 250 г;
  • яйце куряче, велике — 4 шт.;
  • огірок — 1 шт.;
  • морквина по-корейськи — 150 г;
  • сир твердий — 150 г;
  • майонез 72% — 50 г.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто протягом 5-7 хвилин, даємо охолонути, чистимо від шкаралупи, натираємо на тертці або нарізаємо невеликими кубиками.
  2. Куряче м’ясо нарізаємо кубиками, твердий сир натираємо на великій тертці, миємо свіжий огірок і нарізаємо кубиками. Моркву по-корейськи віджимаємо від маринаду і подрібнюємо ножем.
  3. Усі підготовлені інгредієнти змішуємо у мисці, додаємо майонез та все перемішуємо.

Раніше ми розповідали, чого не має бути на новорічному столі. Вам точно знадобляться знання перед святами.