Гості допоможуть готувати добавку: ці незвичайні рулетики запаморочать їм голову
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 101183
Ви можете фантазувати над закускою, додаючи свої інгредієнти
Якщо ви думаєте, що пекінська капуста підходить тільки для незвичайних салатів, то ви помиляєтесь. Сьогодні ми приготуємо з неї чудову закуску – рулетики.
Така страва за рецептом "Важно знать" буде хітом будь-якого столу і зникне на початку застілля. Спочатку гості просто скуштують незвичайну страву, а потім просто не зможуть утриматись від ще одного. Ви можете додати в начинку улюблені продукти та закуска вийде ще ніжнішою та соковитішою.
Як приготувати рулетики з пекінської капусти
Інгредієнти:
- 1 кг пекінської капусти;
- 4 яйця;
- 2 помідори;
- 3 ст. л. борошна;
- 2 ст. л. соняшникової олії;
- 200 г твердого сиру;
- 1 пучок зелені;
- 3 ст. л. сметани;
- сіль, перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Капусту розберіть на окреме листя, відріжте тверду частину біля основи та обережно відбийте середину листа кухонним молотком.
- Яйця збийте із сіллю та перцем. В отриману масу додайте борошно і ретельно перемішайте до однорідного стану.
- Капустяне листя вмочіть у яєчному клярі та обсмажте на сковороді з розігрітою олією по хвилині з кожного боку. Заберіть зайвий жир, листя складіть чаркою.
- Для приготування начинки з помідорів видаліть насіння, а м'якуш наріжте кубиками. Твердий сир дрібно натріть. Змішайте сир та помідори, додайте сіль, перець, рубану зелень та сметану, все ретельно перемішайте.
- Трохи начинки викладіть на край аркуша капусти, поверніть рулетом і подавайте до столу.
З пекінської капусти також виходять фантастичні голубці. Вони вийдуть хрусткими зовні та соковитими всередині.