Любовний гороскоп на рік Дракона: три ідеальні пари 2024 року за знаком Зодіаку

Читати російською
Автор

Їхні почуття тільки розгорятимуться в новому році

Деяким знакам Зодіаку особливо пощастить у коханні у 2024 році, який пройде під символом Зеленого Дерев’яного Дракона. Як виявилося, є три пари по гороскопу, яким вдасться зміцнити свої любовні стосунки та розпалити пристрасть із новою силою. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Телець та Овен

Представники цих двох знаків Зодіаку дуже схожі між собою, особливо у питанні пошуку пригод та нових емоцій. Така пара буде гармонійною та чудово доповнюватиме один одного. У Новому році Тельців та Овнів, якщо вони в парі, чекає багато цікавих вражень, веселих авантюр та любовних пригод.

Стрілець та Лев

Ця пара знаків Зодіаку дуже швидко знаходить порозуміння та спільні теми. Вони чудово ладнають, за яку б спільну справу не взялися, і вміють підставити одне одному плече і надати підтримку у всьому. У новому році на цю пару чекає ще більше гармонії та любові, їхня пристрасть може спалахнути по-новому.

Діва та Терези

Це дуже раціональна та зважена пара людей, вони вміють точно вгадувати бажання один одного та виконувати будь-яку забаганку. У новому році Діви та Терези можуть по-новому відкритися один одному, зміцнивши свої стосунки. Окрім любові та розуміння вони пізнають нові сексуальні відкриття та справжню пристрасть.

Раніше "Телеграф" розповідав, ретроградний Меркурій 2023 року змінить життя двох знаків Зодіаку. Дізнайтеся, на кого чекають кардинальні зміни.