Ваші рушники стануть м’якими та пухнастими: просто додайте ці компоненти у відсік для ополіскувача

Читать на русском
Автор
17495
Рушники знову будуть пухнастими
Рушники знову будуть пухнастими. Фото rbc.ua

Простий і доступний спосіб зробити рушники знову м’якими

Купуючи нові рушники, ми можемо насолоджуватися їхньою м’якістю протягом зовсім невеликого часу. Адже вже після кількох циклів прань вони стають не такими м’якими або зовсім жорсткими.

На щастя, цю проблему легко усунути за допомогою підручних засобів. У цьому може допомогти сіль чи оцет, інформують "Белновости".

Як повернути рушникам м’якість

Використовуючи соду та оцет, ваші рушники довгий час залишатимуться пухнастими та приємними до тіла.

Оцет є природним і безпечним рішенням, здатним ефективно очищати рушники від залишків миючих засобів, вапняного нальоту, забруднень і неприємних запахів. Його властивості, що дезінфікують, знищують бактерії та грибки, при цьому зберігаючи колір і структуру рушників, роблячи їх більш яскравими та м’якими. Сода також є ще одним природним та безпечним засобом, що сприяє пом’якшенню тканини, покращенню поглинання та додаванню пухнастості рушників. Завдяки своїм властивостям сода ефективно справляється з плямами, жиром та неприємними запахами, не залишаючи білих розводів на рушниках, а, навпаки, надаючи їм чистоти та свіжості.

Для використання оцту та соди необхідно наповнити пральну машину рушниками, уникаючи перевантаження, щоб забезпечити гарне прання та полоскання тканини. Виберіть режим прання з високою температурою води для посилення дії компонентів. Додайте оцет у відсік для ополіскувача, вимірявши необхідну кількість в залежності від об’єму прання (зазвичай півсклянки достатньо для одного прання). Не турбуйтеся про запах оцту — він зникне після сушіння рушників.

Також додайте соду у відсік для порошку, вимірявши потрібну кількість (зазвичай чверть склянки на одне прання). Забороняється використовувати інші миючі засоби, щоб не погіршити результат.

Запустіть пральну машину. Після завершення прання вийміть рушники та відчуйте різницю: вони стануть м’якими, пухнастими та приємними на дотик. Після цього можна сушити рушники природним чином, на сонці або в сушильній машині.

Раніше "Телеграф" розповідав, які підручні засоби допоможуть відбілити старі рушники та прибрати жовтий наліт із виробів. Після незвичайної хитрості рушники будуть як нові.